|
|
|
ucurum |
bugün bu diziyi izleyen oldumu ,,,?? o neydi öyle ,,, //www.youtube.com/watch?v=A15yIf4AH2c ----- Sen bana niyet et ,Ben seni kilayim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ucurum |
tsk ederim ----- Sen bana niyet et ,Ben seni kilayim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ucurum |
Rica ----- hepimiz 1938 den beri öksüzüz... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ucurum |
simdi ekledi arkadas ----- Sen bana niyet et ,Ben seni kilayim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ucurum |
Ben izledim.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ucurum |
bende peki ne düsünüyorsun ,,kizlara resmen herseyi ögretiyorlar ... ----- Sen bana niyet et ,Ben seni kilayim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ucurum |
hehe kim istersen yazabilirsin ----- Sen bana niyet et ,Ben seni kilayim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ucurum |
Bende tsk.ederim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ucurum |
Mecbur,
Oraya getirmek icin az masraf yapmami$lar.Kar$iligi ne olmali..?? Mü$teri menuniyeti.0 km,isteyen bile var ya...sapikmi bunlar..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ucurum |
//www.youtube.com/watch?v=1zvFKj1tEGg sarki süperdi.. ama ve lakin bir admin kiza öpüsmeyi ögretmesini richtig krass ve bu diziyi kac tane genc kiz izliyor kötü ornek ediyorlar kanatimce. ----- Sen bana niyet et ,Ben seni kilayim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ucurum |
vallah cok beter bir fragmanlari izle hemen anlarsin ----- Sen bana niyet et ,Ben seni kilayim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ucurum |
Sen niye bana tesekkür ediyon  hayirdir ? ----- hepimiz 1938 den beri öksüzüz... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ucurum |
Nein............... Adam i$ini biliyor..Yatirim yapmi$,kalite kontrolü yapiyor.. Bence "alles in ordnung".. Mü$terisine rezil olsa,yine bellboy olacak..du mi ver$teyn,,? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ucurum |
slm güya bu dizile genc kizlarin yanlis yolla düsmesin diye gözlerinmi acmak icin yapilmis öyle deniliyordu bazi pogrammlarda bende diger diziye baktigim icin bakmadim ben cünkü öyle bir gecer zamanki dizisine bakmistim. ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ucurum |
Tsk.sebebim.. Dizinin ismini bilmiyordum..Sen ekleyince fragmanindan hatirladim..Tsk.edeyim dedim. Rahatsizlik vermedi umarim.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ucurum |
wieeee,,,o kizlar bu isi isteyerek yapmiyorlar ,,,resmen tuzak kurdular sen bana alles in ordung diyorsun das darf nicht sein ----- Sen bana niyet et ,Ben seni kilayim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ucurum |
genlde yabanci kadinlar ama olay su genc kizlar cok erken öpüsmeyi ögrencek bu diziyi izlerseler ----- Sen bana niyet et ,Ben seni kilayim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ucurum |
yasak kolayulcak gibi geliyor bana ----- Sen bana niyet et ,Ben seni kilayim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!