|
|
|
hafta sonunuz |
nasil gecti yeni ask yeni flört felan  
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hafta sonunuz |
niyekine ??? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hafta sonunuz |
simdi sen bu yorumla cüneyt arkin oldugunumu zannediyorsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hafta sonunuz |
takma kafaya giden para olsun neseni kayip etme hayat parasizda güzeldir tadini cikar... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hafta sonunuz |
ben cocuk yastayim ve cahilim sen akilli ol baskalarini kücük düsürmeye calisma cahil bile olsam saygi göster ilk önce.... resme gelince bunun gibi internetde 1000lerce resim var burada cocugu kötü bir niyetle kullanilmadigini benim gibi cahil birisi anladi ama senin gibi cüneyt arkin anlamadi!!!! neyse arkadasim kendine cici bak hosuna gitmiyorsa kapat pcni girme internete cünkü bu resimlerden cok var onlara bakip üzülürsün sonra.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hafta sonunuz |
Internetde sapiklik yapanlar burada akilli oluyorlar ama sen o kadar dogrusunki omo ile yikanmissindir neyse sana cvp vererek ne kadar cahil oldugum ortaya cikiyor kendine seker gibi bak  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hafta sonunuz |
Cok sükür konuyu anlayan bir cahilde varmis burada |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hafta sonunuz |
Flört edecem derken dikkat et burdaki abiler kizmasin cünkü buradaki herseyi ciddiye alan cok abiler var  (onlardan korkmasam gel beraber flört edek diyecem  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hafta sonunuz |
 Dur ben sana asilayim paran varmi araban varmi yat kat felan??  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hafta sonunuz |
Bari ltf güzel ol yaaa  degsin flört edeceksek drmi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hafta sonunuz |
 O zaman seninle ask yasiyabiliriz benimle cay icermisin?? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hafta sonunuz |
Wein kesmes baska birsey icsek sert birseyler  )bendensin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hafta sonunuz |
Sana bütün bacardiler kurban olsun...askitom tatilede gidermiyiz?? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hafta sonunuz |
Yaa sende tam cimrisin amaaa ben zengin kari ararken kendimdende culsuzuna denk geldim  hadi bugün iyi yanimdan kalktim bendensin ama günes kremleride senden |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hafta sonunuz |
Orasi neresi ??cahil oldugumu unutma  !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hafta sonunuz |
bol bol sigara kahve birde net. bide dün karnevalda sopa yedim corap icin .kadin gözümü cikariyordu nerdeyse  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hafta sonunuz |
Woowwww lecker....burada wein iyi gider günes batiminda...tamam bikinini Al gidiyoruz... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hafta sonunuz |
Seninde bayagi stressli gecmis Allahtan gözünden olmamissin!!hangi kostümle gitmisdin karnevala |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hafta sonunuz |
Hehe isi gücü biraktik gidiyoruz bugun cok balliyim ya  )polise 30€ceza verdim askim oldu(artik hareket alanim daraldi)bide 5000€tatil offf off cok balliyim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hafta sonunuz |
Tamam tamam sen bir günlüne gitmek istiyorsun:P |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!