93 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 18.02.12, 00:45 @katina Nr.: 21 Antworten

Şu Anda Mutlu Olmak İçin Neye İhtiyacın Var ?
cok tsk edrm.evet bu sıırı nerdeyse ezbere bılıyorum.unı yıllarından berı can yucel okurum ve buda en cok sevdıklerımden bırısı sayenızde tekrar okudum sımdı.

-----
Susmak kabullenmek değil, cevaptır anlayabilene..
0

Beitrag gepostet am 18.02.12, 00:46 @marvelouss Nr.: 22 Antworten

Benim kendimi mutlu hissetmem için şu anda sevdiklerimin
güvende olduğunu bilmem yeter...
sonrasında sadece ekndım ıcın yalnız kalmak ve hıc bır sey dusunmeden oylece saatlerce manzarası guzel bır yerde derınlere dalmakkkk..

-----
0

Beitrag gepostet am 18.02.12, 00:48 @katina Nr.: 23 Antworten

muhtesem   bir   yer.   salas,    sakin,   piril,  piril  deniz    herseyiyle   dogal    son   üc  senedir    senede   iki  defa   oradayim.   eklediginiz   resimler    sizin   datcayi   ve   cevresindeki    köyleri   görmeniz   gerektigini  düsündürdü   bana.   can   yücel'in   her   aksam  sarap   ictigi   kahveyede   ugradim,    mezari   datcada   biliyorsunuzdur.
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 18.02.12, 00:50 @suuu Nr.: 24 Antworten

estfr hıc cımrı bırıne benzemıyorsunuz aksıne hayatı seven hayat dolu hatta gecenın bır yarısı dondurma yemeyı ısteyrek mutlu olabılecek kadar da mutevazısınız
ve az once yaklasık ıkı saat kadar once eve gelmeden salep de ıctım bol tarcınlı hemde ama sızın ıkramınızıda asla bos cevırmem tekrar ıcmıs kadar oldum cok mersi

-----
0

Beitrag gepostet am 18.02.12, 00:53 @katina Nr.: 25 Antworten

bana katılmanıza sevındım.su bır gercekkı hayat zorluklarla dolu tamm saglıgımız yerınde olsun alısılagelmıs duzenımız de bozulmasın elbette;
ama oyle cok zaman ınsan yalnız kalmak ıstıyorkı hele benım gıbı cok yogun calısan iş hayatı hep streslerle dolu olan bırısı olan benım ıcın yalnız kalmak belkıde hayal ıste

-----
0

Beitrag gepostet am 18.02.12, 00:56 @suuu Nr.: 26 Antworten

katılımız ve degerlı fıkırlerınızı paylastıgınız ıcın ben tum kalbımle tskler ederım..sızlerede hayırlı geceler .

-----
0

Beitrag gepostet am 18.02.12, 00:58 @katina Nr.: 27 Antworten

ege  ve   akdeniz'in    kesistigi   yerde   yarimada   datca   iklimi  de  karma    bunaltici   sicagi  yok   kis   yok    kendine   özgü    bitkiler  yetisiyor   (bitki   konusunda  yeterli  bilgim  yok)   cevresindeki   köyler   zaten   baslibasina    ayri  bir   güzelligi  var.
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 18.02.12, 01:01 @marvelouss Nr.: 28 Antworten

bır sey daha dıkkatımı cektı ve cokda sevındım aslında.)
yazan hıc bır arkadas para demedı)para ıle mutlu olurum cok para ıle dıye yazmadı bu gercekten cok hos,demekkı cok para mutluluk ıcın yeterlı deılmıs,bunuda ogrenmıs olduk.

-----
0

Beitrag gepostet am 18.02.12, 01:02 @marvelouss Nr.: 29 Antworten

Şu anda gerçekten çok mutluyum

Sevdiklerim ve ben sağlıklıyız

Hiç borcum yok

Elimde kitabım

Dışarıda soğuk ve yağmur benim yuvam sıcacık

0

Beitrag gepostet am 18.02.12, 01:05 @katina Nr.: 30 Antworten

tskler..
ama hayaller gercek olsa ıdı ınanın sımdı herkes hepımız farklı hayatlar hatta farklı dunyalarda yasıyor olurduk
Ve hayaller kuranlarıda asla elestırme haddımde yok;ancak ben kurmuyorum yada kuıramıyorum bılmıyorum
artı cok kıymetlı tavsıyenı ıcınde tskler her ne kadar iş arası yada kahve molası verdıgımde dahı iş dusunen bırısı olark bu tavsıyenıze uymaya calısacagım umarım basarırım ve buna da sız sebeb olmus olursunuzda daha cok yasarım bende ve dua da ederım sıze

-----
0

Beitrag gepostet am 18.02.12, 01:08 @beyza Nr.: 31 Antworten

bu da guzelmıs
ınsanların neleye ne zaman ıhtutazcı oldugu yada ne zaman neyle mutlu oldugunu olabıldıgını kestırmek kolay olmasa gerek
ne bılım hanı ben bır erkek olarak kı kendımı cesur dıye de tanımlarım sorsalar,her seye ragmen bu saatte korku fılmı ızlemeyı acıkcası goze alamamher ne kadar altımda ustumda hatta karsı daırede oturanlar dahı olsada
yanı tbrklr sıze.

-----
0

Beitrag gepostet am 18.02.12, 01:09 @su_hayat Nr.: 32 Antworten

sızın adınıza ne cok sevındıgımı ınanın tahmın bıle edemessınız hatta oylekı tum ınsanlar tum ınsanlık ıns sızler kadar mutlu olurrrr.
ıste bu kısaca herkesın sahıp oldugu bır yasam seklı belkıde bu daha fazlası deıl...

-----
0

Beitrag gepostet am 18.02.12, 01:12 @beyza Nr.: 33 Antworten

hanı kımılerımı dıyoruız ya;hayal kurmak yada kurmamak .
ıste su an bırılerı de cıkıp dıyebılırdıkı cok daha cok para olsa su anda yarın ve sonrası ıcın planlar kurardık dımı gıbı denılebılırdı ama ya su an cok para bulmak zor yada  ınsanlar hepımız de sadece para ıle mutlu olamıcamızın farkına varmıs durumdayız.

-----
0

Beitrag gepostet am 18.02.12, 01:18 @katina Nr.: 34 Antworten

ben tesekkurler edıyorum gercekten sıze ve sızın gıbı degerlı arkadsaların hepsınıde tum kalbımle..

-----
0

Beitrag gepostet am 18.02.12, 12:42 @katina Nr.: 35 Antworten

evet haklısını belkıde hayaller gerceklestırmek ıcın kurulur sozunude;ancak ne varkı bıımkıler normal ısnanların kurdugu sıradan hayallerden farklı ne bılım
oyle hayaller kı kendımı dahıl tum ınsanların mutlu olmasını ıstemek tum dunyada barısın hakım olmasında katkıda bulunabılmek belkıde bıraz seperman olabılmek gıbı uzar gıder ıste
ama tum bunların dısına cıkarsak yogun iş hayatından mınık molalarda guzel bır tatıl beldesınde olmayı hayel ermek ve bunu gerceklestırmek ıcınde az bıra caba gostermekte zor olmasa gerek

-----
0

Beitrag gepostet am 18.02.12, 12:44 @shimal Nr.: 36 Antworten

guzel bu yazınızı ancak sımdı okudum demekkı asıl gercek bu ımıs kı ben sızden once uykularaa dalmısım))

-----
0

Beitrag gepostet am 18.02.12, 12:45 @beyza Nr.: 37 Antworten

elbette cınsıyetle alakalı deıl fılımlerın cesıtı ancak evde yalnız kalan bırısı ıcın de gecenın bır yarısı korku fılmı ızleyıp etkılenmemkte mumkun olmasa gerek

-----
0

Beitrag gepostet am 20.02.12, 20:55 @beyza Nr.: 38 Antworten

korku ızleyerek mutlu olunabılıyormu pekı

-----
0

Beitrag gepostet am 20.02.12, 20:56 @tatlibela__84 Nr.: 39 Antworten

dogrudur ınsanların ısteklerının sonu hıc gelmez ki
ama butun ısteklere bı anda sahıp olabılmek oldıkca guc olmalı sanırım; bu yuzden anlık sızı mutlu edecek neye ıhtıyacınız var onu dusunun ve gerceklestırınde

-----
0

Beitrag gepostet am 20.02.12, 20:58 @sivasli_seko Nr.: 40 Antworten

o halde daha cok beklersın kardes,zamanın sonu yok ki

-----
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Şu Anda Mutlu Olmak İçin Neye İhtiyacın...