|
|
|
wo er recht hat hat er recht :) |
----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
typisch deutsch ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
o degilde ben onunla komsu olmak istemezdim komsularina Allah yardim etsin ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ne bu böyle kanka ya.. Adam 1 soruya yanit vermeden 2 saat aciklama yapti.. In$allah bekardir. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gurban olayim ayni benim konusma sekilim  ....turkbase yorumcu görüsün ..bu buraya üye yap ----- Sen bana niyet et ,Ben seni kilayim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ho$buldum ahu hanim.Sizde ho$geldiniz. Degilmi ya,Bu kadar cok bilmi$lik yipratir kar$indakini. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adam güzelce anlatmis....neden özel günleri takvime göre tasiyalim diye....her kadina böyle bi erkek lagzim  adam hediye almam demiyorki.... yapmacik biri degil.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 firsat bu firast dedi acti agzini yumdu gözünü ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bana uzak sana yakin olsun ozaman bu ossi emii ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kanka... iyiki politikaci olmami$,,yakardi bizi..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
demek sende bunun gibi cok bilmis ve gevezesin haa söyledigin iyi oldu ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
olabilir olmayada bilir garantisi yok ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
valla ya  ben o transporterin icinde olsaydim coktan kornayi basmistim hem suclu hem güclü ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ich will namen hören ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kizin yüz ifadesini dikkatlice baktim cok malca bakiyor bence adamla bi ilgisi yok ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bu adamdan iyi avukat olur cene var üstüne üstün cokta bilmis sirtin yere gelmez mahkemelerde ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
almam demedi ama alirimda demiyor ne is ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sächsisch dinledim kafam karisti gördünmü sana cevap vercegime esila38 vermisim  yukardada ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yok be kanka yakmazdi bu yine aciksözlü normalde politikacilar yalanci olur ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!