|
|
|
Survivor 2012 |
üstüme iyilik saglikkk  yok üstüne birini salmayi düsünüyom ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Survivor 2012 |
senin üstünden bahsetmiyoruz su an.....benim üstümden bahsediyoruz ! evet,kim cullaniyordu bana ?
hahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Survivor 2012 |
tabikiiiiiiiiiiiii bu ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Survivor 2012 |
hehehe niye 18de geceli cok oldu ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Survivor 2012 |
hahah noldu endiselenme ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Survivor 2012 |
evet keske hepsini toplasalar bi araya ama cokta cekememezlik olur o zaman ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Survivor 2012 |
endiselenmek mi ???
bayram ettim bayram........  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Survivor 2012 |
ha iyi o zaman sorun yok yeterki gönlün hos olsun ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Survivor 2012 |
hahah kesinlikle..beyazin komiklikleri cem yilmazin espirileri atanin aclik sorunu ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Survivor 2012 |
hahah kesinlikle..beyazin komiklikleri cem yilmazin espirileri atanin aclik sorunu ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Survivor 2012 |
TB mizin kizlarina ne oldu bugün böyle yaav !? iyilik üstüne iyilik yapiyorlar.....bana hamza yi yollar kara, sana da nihat i yollar aleyna......
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Survivor 2012 |
senin ekipte cok karisik olmus ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Survivor 2012 |
favorilerin varmi ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Survivor 2012 |
yani sende haklisin ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Survivor 2012 |
hhehe yok yok ben acun olacam yarismayi ben düzenliom ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Survivor 2012 |
karagözlüm ölür gider (balikta yemiyor sen benim acliga dayanikli oldugumu bilmionmu..ben hergün survivor yasiom zaten  ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Survivor 2012 |
ben adada olmasam daha iyi yoksa sinirden palmiyelere tirmanirim gecen sezondaki taner gibi ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Survivor 2012 |
hicte bile..sen bi kokosnus ve muzla doyarmisin..ama ben günlerce tok kalabilirim onlarla  notartzt sana gelir kebaplari bulamadigin icin ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Survivor 2012 |
he iste ondan hindistan ceviziyle sende doymazsin artik balik avlama derdine düsersiniz..ben yerim coconutumu güneslenirim kenarda ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!