|
|
|
Survivor 2012 |
Sizce hangi ünlüler katilmali.. duydugum kadariyla iki ünlü belliymis simdilik.. alp kirsan ve mustafa topaloglu   ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Survivor 2012 |
Beyaz gitmez cünkü dayanamaz bana göre ada hayatina Hülya avsar hic olmaz bugüne kadar neyi basardiki onu basarsin  Bülent ersoy giderse adadaki hayvanlar bile kacar  Nur Fettahoglunu bilmiom  Fahriye Evcene gelecek olursakk..o asla gitmez..cok burnu havada biri oldugu icin  böcek falan diye basar zilgiti o  biliozda konusuyoz ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Survivor 2012 |
Survivor2013 'e TB'den aday seçelim  ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Survivor 2012 |
2013 Survivor TB adayımsın ona göre  ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Survivor 2012 |
kız orası BBG evi değil , dayanıklılık yarışması karıştırma   ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Survivor 2012 |
zeynep dayanirmiki  ata acliga dayanamazki  cem olmaz adam evlencekkk  ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Survivor 2012 |
ozanmi  görüntü olarak hos olurda yazik zayiflar harcamiyalim cocugu ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Survivor 2012 |
beyaz hocayi bilmemde cübbeli sahili sever ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Survivor 2012 |
evet uzayli mustafanin katilacagi kesinlesmis  merak ediom neler olacak ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Survivor 2012 |
ben de istiyooommmmmmmmmmmmm.............. ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Survivor 2012 |
ne istion mustafa topaloglunumu ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Survivor 2012 |
ooo bunu nasil unuttuk ya ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Survivor 2012 |
o adaya hapsolmayi........ ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Survivor 2012 |
kimlere diye sormayim en iyisi ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Survivor 2012 |
insallah ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Survivor 2012 |
ooo yildiz ablam giderse bende giderim  dermisim ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Survivor 2012 |
alla alla niyeki ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Survivor 2012 |
heheh ben bi sartla giderim adadaki böcekler olmassa ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Survivor 2012 |
evet sivri sinek kötü dadanio bana ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Survivor 2012 |
senin ekip saglam ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!