|
|
|
Büyümü$te kücülmü$ler. |
ne güzel.. hala ayni sanirim. $imdi birde güze almancan var. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Büyümü$te kücülmü$ler. |
Karde$ dayani$masi demek.. Anne baba,mümkün oldugu kadar uzun süre dizginleri elinde tutmak ister(afedersin). Ama bu yillar gectikce cocuklar daha erken ergenle$iyor ve kendi kararlarini verebiliyorlar.. Yeterki hayirlarina olsun. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Büyümü$te kücülmü$ler. |
sanada..iyi geceler.. iyi bir yeni hafta dilerim.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Büyümü$te kücülmü$ler. |
begenmene sevindim.Buda sana gelsin. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Büyümü$te kücülmü$ler. |
selam lady, Cok güzel yorumlami$sin.. O babanin kiziyla diyalogu örnek alinacak cinsten. Bende Türkiyede okuyan,veya ana okuluna giden cocuklarin zekasini daha geli$mi$ yorumluyorum. Okullarimiz daha disiplinli sanirim. In$allah lady,Allah gönlüne göre versin.Amin derim. Buda sana gelsin. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Büyümü$te kücülmü$ler. |
kilibik öpüsmek diyorlar ya  ,,,, ----- Sen bana niyet et ,Ben seni kilayim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Büyümü$te kücülmü$ler. |
harikalar ya.. Baban evde ne yapiyor -Öpüsüyor,- -dudaktan,,,haahahaha
----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Büyümü$te kücülmü$ler. |
ayni benim kücülügüm bunlar ya  hahaha ----- Sen bana niyet et ,Ben seni kilayim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Büyümü$te kücülmü$ler. |
Bak buna inanirim. ne diyor kizcocugu, annem beni seviyor karde$im agliyor............,karde$imi seviyor ben agliyorum,..................kocasini seviyor ikimizde agliyoruz,............kendisini seviyor ,ücümüz agliyoruz.. Bu ya$ta bu laf ebeligi..Pes,ma$allah. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Büyümü$te kücülmü$ler. |
Ma$allah ya... Bende cooook cok iyi.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Büyümü$te kücülmü$ler. |
Bu ne büyümü$..ne de kücülmü$. Allah vergisi bir talent.. clap: ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Büyümü$te kücülmü$ler. |
Bu ya$ta bu zeka... Laflara bakin ya. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Büyümü$te kücülmü$ler. |
aslm.hem$ommm.  Ya $imdiki cocuklar cok zeki..Cok bilmi$... Babada ne güzel konu$uyor kizinla...helal derim... ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!