|
|
|
Zippo |
selam arkada$lar,
aranizda zippo kullanan varmi!?? varsada ilginc bir anisi olan oldumu !??? misal ben birgün gece 10 da benzinlige gitmistim sonrada eve saat 1 de birden fark ettim zippom yok oraya bak buraya bak derken saat 2 ye geliyordu inat ya ciktim nerelere gittiysem tek tek bakmaya basladim sonra benzinlige geldigimde $A$irdim tam giri$ kapisinin önünde duruyordu üzerine bile basilmami$ garip olan kimsenin fark etmemesiydi. peki ya sizin ba$inizdan böyle ilginc bir olay gectimi cakmak yada zippo yada herhangi bir$ey saygilar.
----- Kilit Vurdum Kalbimin Kapilarina.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zippo |
aynen dogum günü hediyesiydi. ----- Kilit Vurdum Kalbimin Kapilarina.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zippo |
özelligi orginali pahali ve ömür boyu garantisi var kirilsin yamulsun parcalansin yolluyorsun fabrikasinda yapabilirlerse yapiyorlar yapamazlarsa yenisini yolluyorlar ----- Kilit Vurdum Kalbimin Kapilarina.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zippo |
bayan eline yakisiyorda her bayana degil deli dolu cilgin olanlarin eline iyi gidiyor ----- Kilit Vurdum Kalbimin Kapilarina.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zippo |
hepsinin anlami ve simgesi vardir kalitesini alttaki yazilar belli eder ve sayilari her insan icin özel olanlari vardir ----- Kilit Vurdum Kalbimin Kapilarina.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zippo |
aynen öyle oldu, $ans diyelim $asliyimdir cok ----- Kilit Vurdum Kalbimin Kapilarina.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zippo |
ilginc ama güzelcok $ansin var bu devirde cüzdan bulan asla acimaz normalde ama dedem eskilerdenmi$ helal olsun ----- Kilit Vurdum Kalbimin Kapilarina.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zippo |
usta orginal olmayanlarda öyle bir güzel luyorki yani görünüsü birde baska özellikleri olur almadan duramassin ama aldinmi belli bir zaman sonra soyulurya yada rengi giderya fitil olurdum ya yada kapaklari kopardi ----- Kilit Vurdum Kalbimin Kapilarina.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zippo |

bizim muhtar cakmagida bir ba$ka oluyor ya aslinda cok güzel dostum cat diye yaniyor ya )
----- Kilit Vurdum Kalbimin Kapilarina.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zippo |
seni anliyorum aslinda alman gerekirdi böyle insanlarla bir ömür arada bir bulu$up cay icmek sohbet etmek dünyalara bedeldir.. ne demisler hayat süprizlerle doludur belki bu ya$li insani biryerde ansizin birdaha görürsün ustam ----- Kilit Vurdum Kalbimin Kapilarina.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zippo |
) $ansin varmi$ ayni olay benim arkada$imin ba$indan gecmi$ti onunki daha beterdi cantasini unutmustu minübüste para passoport askelik icin cok önemli belgeler daha neler neler takla atmistik o gün ya ----- Kilit Vurdum Kalbimin Kapilarina.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zippo |
ahahahaha olsun dostum yinede muhtar cakmagini iyi akil ettin ----- Kilit Vurdum Kalbimin Kapilarina.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zippo |
te$$ekkürler usta tavsiyen icin ----- Kilit Vurdum Kalbimin Kapilarina.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zippo |
hayat süprizlerle doludur.. bo$una dememi$ler ----- Kilit Vurdum Kalbimin Kapilarina.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!