|
| |
|
| sevgili komsularimiz |
valla su an,su saniyede yeryüzünde yasayan insanlarin rahat bi 10% unun yaptigi seyi konusmanin dedikodu oldugunu sanmiyorum yani.....oder !?!? 
kivirdim mi, yirttim mi dersin ?
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| sevgili komsularimiz |
yok be gezegendenizde ...ben böyle seylerin ihtimali bile olmaz ----- Sen bana niyet et ,Ben seni kilayim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| sevgili komsularimiz |
aynen ölyle yapiyorum sabirla bekliyorum ----- Sen bana niyet et ,Ben seni kilayim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| sevgili komsularimiz |
bir ihtimal daha var,o da sevmek mi dersin---sarkisini mirildanamicam simdi sizlere,sadece ama 2 ihtimalli bir durum var karsimizda. komsumuzun sesleri bizi ya an ya da aufregen eder ! mehr aber auch net yani......  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| sevgili komsularimiz |
sesten rahatsiz olunabilinir mesela....kedi gibi ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| sevgili komsularimiz |
kizin sesi erkeginkini bastirirsa,evet......10 points for you !
hahahahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| |
|
| sevgili komsularimiz |
aksama dener,yarin detayli raporu masanin üzerine birakirim ........... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| sevgili komsularimiz |
yok,yarim is sevmem.....
hehehehe ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| sevgili komsularimiz |
hayat felsefem : yagcilikla,yalakacilikla degil caliskanligimla bir yerlere gelebilmeyi basarabilmektir.....bu yüzden yanlis adama sordun bunu ! ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| sevgili komsularimiz |
yooo,catlamam ama ben bu olayi unutur,giderim.....sen ise merakindan duramaz,2 hafta sonra da cikar,gelirsin ve bana sorarsin bunu,ben de hatirlamam haliyle,unuturum.....zor durumda kalmamak adina seyettiydim ben de!
hehehehe ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| sevgili komsularimiz |
yok kiz,benim adim zaten 9 larda dolasiyor....benim kaybedecek biseyim yok yani,bana hava hos.....hehehehehe ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| sevgili komsularimiz |
gruplu mruplu partilere hayir demem yani......bayagi eglenceli olur
hahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| sevgili komsularimiz |
yok,kalsin simdilik....diger topicte ciddiyete büründüm simdi, zirt pirt kilik degistiremem ayol....huysuz virjin miyim ben beee ?
hahahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| sevgili komsularimiz |
hatta beni bile gectin beee.....ben partiden kaciyom,gruptan kaciyom....sen cagiriyon !
pes yani.....resmen pes !
hahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| sevgili komsularimiz |
bakamiyom......... 
göbekten birsey göremiyom ayol.....ühühühühühüüüüüüü
hahahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| sevgili komsularimiz |
zaten sütsüz iciyom....hehehehe ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| sevgili komsularimiz |
o menno ich bin ja voll die meckerliese ----- Sen bana niyet et ,Ben seni kilayim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| sevgili komsularimiz |
 ich hoffe es ...ansonsten senin binaya tasinsinlar ----- Sen bana niyet et ,Ben seni kilayim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
| sevgili komsularimiz |
hahaha dünden hazirsin  ,,, ----- Sen bana niyet et ,Ben seni kilayim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!