|
|
|
sevgili komsularimiz |
üzüldüm simdi kim icat etmis bu kaka aylarini  keske olmasada bosanmasa kimsecikler kiyamam ----- Sen bana niyet et ,Ben seni kilayim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sevgili komsularimiz |
oLuyor ama iste kim icaat ettiyse ben onu...  insallah hic ayriLikLikLar oLmaz birdaha hayatLarimizda  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sevgili komsularimiz |
aynen !
lady_million for the president !
arkandayiz lady.....reformlarini tanit herkese, destekcin olacagiz daima ! ilerle yolunda,devam böyleeeeeeeee..........
hahahahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sevgili komsularimiz |
ona yasak var....aksam 8 den sonra disari cikamiyor oksamaya.....gündüz de haliyle yani isyerinde göbegini oksamakla geciriyor vaktini.....
hahahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sevgili komsularimiz |
temem yolla ama markali olsun ----- Sen bana niyet et ,Ben seni kilayim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sevgili komsularimiz |
asil olanlara ayip be yaw 24 yapsinlar ama ne yirtiyorlar kendilerini ki..zati bir sey yapmiyorum ki . ----- Sen bana niyet et ,Ben seni kilayim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sevgili komsularimiz |
Yasaklar niçin vardır , Çiğnemek içn dodi yasakmı dinler hem o seni yasak olarak görmüyorki  ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sevgili komsularimiz |
aminnnnnnnnn.. ----- Sen bana niyet et ,Ben seni kilayim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sevgili komsularimiz |
pekte akili gözükmüyorsun hahaha ----- Sen bana niyet et ,Ben seni kilayim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sevgili komsularimiz |
sikiyorsa cignesin dodi o yasaklari....bak,dikkatini cekerim-delsin--demiyorum, cignesin yasaklari diyorum.....sonra da gelsin beni,bak gene dikkatini cekerim--delsin--demiyorum, cignesin diyorum ki gelsin beni cignesin.....
hahahahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sevgili komsularimiz |
yok ben ses ölcme aleti tutmam elimde be ..afrika tutsun tirnaklarim kirilir .. cicim aylarin rüyasinda mi görmek yasak be .. ----- Sen bana niyet et ,Ben seni kilayim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sevgili komsularimiz |
bu kazan ikimizi kurtarmau askitom  ... ----- Sen bana niyet et ,Ben seni kilayim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sevgili komsularimiz |
Çiğnesin , Çiğnesinde sırt ağrılarınmı varda gelsin beni çiğnesin dedin , Yada sakızmı çiğnesin  Dodiye haber uçurayımda seni elinden tutup bi gezdirsin  Valla şimdi çok merak ettim aceba dodi seni nereye götürür  ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sevgili komsularimiz |
afrika kim beee ??? aklima kabus dolu rüyalar girer sonra,afrikanin balta girmis ormanlarindan kabile reisi toplar 14 en iri yari adamini, basimi oksamaya gelirler sonra....aman diim,aman ! kapat hemen afrika konusunu..........
cicim ayi rüyalari görmende bi sorun yok,sorun rüyalari görüp buralari sonra görememende....
hahahahah ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sevgili komsularimiz |
götürecegi yer besbelli ki....kösede ki --rudi 's bratwurst-- dükkanina götürür beni kesin !
hahahahah ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sevgili komsularimiz |
afrika mecazi iste ya ...ben o cicim aylarini senden önce gördüm keske en son göreydim ... ----- Sen bana niyet et ,Ben seni kilayim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sevgili komsularimiz |
--rudi 's bratwurst-- Ne heycan verici bir marka ismi , karnın acıktı sanırım soralım bakalım yan komşular bişey hazırladıysa onlara zıplayalım   ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sevgili komsularimiz |
delimi ne  sapik düsünceli pis papaz ----- Sen bana niyet et ,Ben seni kilayim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sevgili komsularimiz |
mecazi niye afrika yaaaws?
allaallaaaaaaa........bilmedigim birseyler mi var yoksa ?
mecoooozzzzz, caniiiimmmmmmmmmm..........yaklassana söyle bi yanima sen bakiim cicis !
hahahahahah ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!