|
|
|
sevgili komsularimiz |
He ya önce mermi sandım faceciğime küçük dedim , meğersem kulak tıpacıymış !. ...............Escuzamua yani  ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sevgili komsularimiz |
inan düsünmedim degil yani o zamanda sabah nasil duyacam saati.... ----- Sen bana niyet et ,Ben seni kilayim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sevgili komsularimiz |
sen erkeksin ya senden korkmuslardir ....benden korkmazlar ----- Sen bana niyet et ,Ben seni kilayim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sevgili komsularimiz |
ya kiz zati utaniyor gibi adamda hic utanma yok cabiro zati kendileri ....bekleyicik bakalim ----- Sen bana niyet et ,Ben seni kilayim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sevgili komsularimiz |
yoo korkmayla alakali degildir bence sen önce uyarini yapki polisi cagiridiginda yada ev sahibine sikayet ettiginde senden cikmis olsun uyarmisti derler en azindan ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sevgili komsularimiz |
hahahah Soru çok fenaydı  Bu soruyu karşılamam lazım  Kaç Kalibre olduğu resimde yazıyor yoksa yanlış kalibremi yazdın   ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sevgili komsularimiz |
kedi altkomsun mu yoksa la ??
hahahahahahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sevgili komsularimiz |
askitom sana cevap yazdim gelmemis ...yada yazdigim cevabi silindi.. sey sanki adam öldürüyorlar gibi ses cikiyor ----- Sen bana niyet et ,Ben seni kilayim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sevgili komsularimiz |
Faceee Nerdesin yaf Mermiler havada uçuşuyor Tıpaçları Kullanan yok Komşular duvarı yıkıyor Sen yoksun  Mermişlerdenmi korunuyon ne   ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sevgili komsularimiz |
evet en beter o pis kelin sesi  ,,,,sanki yagli güres yapiyor ----- Sen bana niyet et ,Ben seni kilayim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sevgili komsularimiz |
tel.de hatunla ugrasiyom yaaa...........hehhehe ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sevgili komsularimiz |
SevGÜLÜM senin oturduğun daireye ses izalsyonu yaptıralım. İçersi ne ses alır nede içerden dışarı ses çıkar Müziğinide istediğin gibi dinlersin.  ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sevgili komsularimiz |
bizde öyle degil gecenlerde enistem birini uyarmak icin yukari cikti kapi kirdi mahkemelik olacaklar ..ama onlariki alaman nazilerden ----- Sen bana niyet et ,Ben seni kilayim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sevgili komsularimiz |
Uğarştığın şeye bak , Hiç uğraşacak bişey yokmuş gibi  Hem hatunla uğraşma başedemezsin    ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sevgili komsularimiz |
bizim türk erkelerini bu islem kurtarmaz sevgülüm...köküne beton dötürcem adamin ancak mola verir belkim  .. ----- Sen bana niyet et ,Ben seni kilayim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sevgili komsularimiz |
Köküne 'mi   ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sevgili komsularimiz |
aman sende kelsin senin dairede oturulmaz  allah komuslarina yardim etsin hahaha ----- Sen bana niyet et ,Ben seni kilayim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sevgili komsularimiz |
ne kiskancam be esah marta ne kaldi ki ,,yok sanal ses bildigin kedi sesi iste tövbe tövbe ----- Sen bana niyet et ,Ben seni kilayim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sevgili komsularimiz |
SevGÜLÜM Sen Köküne beton dökeden önce , Köklerine bir bak  ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sevgili komsularimiz |
sen öyle sana techno actim duvara vurdu  .. ----- Sen bana niyet et ,Ben seni kilayim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!