|
|
|
sevgili komsularimiz |
selam kirlim.. Cok ayip ediyorlar yeni kom$ularin.. Sen mart ayini beklerken onlara her gün mart ayi.. Bu ne demek biliyormusun.??Karni ac olanin kar$isinda yemek yemeye benzer.. Cok görgüsüzlermi$. Müzik sesini acmakla hata etmi$sin..Mutlaka daha cok...gaza gelmi$lerdir.. Sen bilisin $apli pasta yapmayi..yap cikar yukari,ikram et..Bir kac gece rahat edersin. Bu tüyomuda unutma.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sevgili komsularimiz |
ist schon voll peinlich wenn ich die sehe werde nüx sagen...  ... ----- Sen bana niyet et ,Ben seni kilayim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sevgili komsularimiz |
$apli pasta yapmayi.. nedir o ilk kez duydum  , ----- Sen bana niyet et ,Ben seni kilayim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sevgili komsularimiz |
slm gecen tvde beitrag vardi wenn die keine rücksicht bei sowas auf dich nehmen darf man schon dagegen was sagen da darfst du sogar zur polizei das gilt als ruhestörung genauso wie bei lauter musik das haben sie im tv gebracht. ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sevgili komsularimiz |
selam,,hmm biri yazmisti ama polis bir sey dememis seite 6 galiba öyle bir olayini anlatiyordu arkadas ----- Sen bana niyet et ,Ben seni kilayim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sevgili komsularimiz |
$ap:i$tahsizlik halsizlik,cir-cir yapan bir müshil. Ara-sira yiyecek bir$ey götür yeni kom$ularina. Daha iyi kiyaklarim var sana ama,nikiz da..fürs heut soll es reichen. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sevgili komsularimiz |
nein es gibt sogar ein ein eintrag im gesetzbuch dafür tvde dediler,könnten ja auch kinder mitbekommen darum ist das verboten.das muss in zimmerlautstärke bleiben ansonsten gibts anzeige wegen ruhestörung und belästigung. ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sevgili komsularimiz |
bilgiler icin tsk ederim... yine yeni birseyler ögrendim ----- Sen bana niyet et ,Ben seni kilayim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sevgili komsularimiz |
rica bende evelsi hafta pro7 de nachmittag gördüm güldüm hatda komik diye ama kanns mir vorstellen wie lästig sowas sein kann hatten auch mal mieter die so laut waren sonra uygun zamanda hab ich mich mal so beim gespräch lustig gemacht das man das hört bidahada olmadi sanirim war denen dann peinlich. ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sevgili komsularimiz |
hahaha kardesin süper demis koptum ----- Sen bana niyet et ,Ben seni kilayim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sevgili komsularimiz |
askitom yazsaydin ya ----- Sen bana niyet et ,Ben seni kilayim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sevgili komsularimiz |
neyse ben sana baska bir tüyo vereyim Askim.. sen bu videoyu kopyala.. sonra karsi taarruz yaparsin..  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sevgili komsularimiz |
??? 180 no beklemede.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sevgili komsularimiz |
yaw karisma iste yazik heycani ask yasiyorlar icine etme sende......  Benim komsularim dogrusu selam vermeye bile cekinir ve´kaldiki gelip kapimi calacak.... tutar icer ceker anahtarida balkondan atip onuuuuuuuuu ........ öyle bir yüregini hoplatirimki ömrü billah sevgililer gününde bana eregim diye hediye getirir     ----- "KIYAMET GELSEDE KOPSAK" |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!