|
|
|
sevgili komsularimiz |
ev alma komsu al demis atalarimiz ne kadan haklilar ya üstüme yeni evliler tasindigindan beri gözüme uyku girmiyor cok ses yapiyorlar, desem bir dert demesem ayi bir dert ..nasil diyecemi zati bilmiyorum utaniyorum demeye ,acaba hausmeisterya mi desem ...yoksa demesemi ??? siz sikayete bulunurmuydunuz ?? ----- Sen bana niyet et ,Ben seni kilayim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sevgili komsularimiz |
tübe tübeeeeeeeeeeee.......... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sevgili komsularimiz |
Üç ay sabret sonra şkayeti düşünürsün  ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sevgili komsularimiz |
cok pis sesler  hani sanki adam öldürüyorlar evde ,,zati ben ürkek bir kediyim korkuyorum merdivende cin varmis gibi cikiyorum evden canima tak eti,,birde herif bana sabahlari günaydin diyor  böhh ördek yavrusuna benziyor gi birde kel ... ----- Sen bana niyet et ,Ben seni kilayim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sevgili komsularimiz |
D kedi bacikom...isin ic...eger birazcik fesat düsünürek haraket edipde aklima gelen gibi tarz sesler ise..istedigin yere sikayet et eline bisi gecmiyor,,,benim üst komsum yeni evli
degil bisi degil haftada bir kac kez kiz arkadasi geliyor masallah..kellerdeki farelerde
uyuyamiyorlardir insan sinir oluyor ama..yapcak bisi yok....birkeresinde ben polisi aradim
cagirdim ses yüzünden, sonra polis yukari cikti, adam kapiyi acti bende dinliyorum tabiiki
adam demezmi polislere °° das geht niemanden was an habe bisschen Liebe mit meiner
freundinn...polislerde sorry aber nur wenig leiser, schön abend noch ciao ben sinir hastasi
oldum o gün.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sevgili komsularimiz |
ya sevgülüm ben muzik acinca ama hemen vuruyor duvara halbuki ben onlari duymamak icin muzik aciyorum...acep inadinami yapiyorlar ,,,, ----- Sen bana niyet et ,Ben seni kilayim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sevgili komsularimiz |
Dodiyez bu mermişer Fceye bişey yapmaz hahhah mermişler yazmışım ya    ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sevgili komsularimiz |
jr amca ama bir yere kadar yani ,,bizde insaniz degilmi uyku düzenim bozuldu artik adam ise gidince yatiyoruz ya ...deprosyona girdim resmen ----- Sen bana niyet et ,Ben seni kilayim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sevgili komsularimiz |
yani baksana.....yapabilen var,yapamayan var sonucta yani !
bence daha bi dikkatli davranmalari gerekir yeni evlilerin........
hahahahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sevgili komsularimiz |
SevGÜLÜM  Sende onların ilk üç ay ne tür müzik dinlemek isteyeceklerini tahmin ederek o tür müzikleri seçip dinle , bu konuda teso uzmandır gerekirse tesoya sorarız  ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sevgili komsularimiz |
benim altimda bi 18 lik rus kizi oturuyor......1 sene oluyor tasinali, hala bi duyacam sesini. yokoglu yok iste......insan bi cit cikarmaz mi yahu ?
hahahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sevgili komsularimiz |
bacim bunlar türk aciyorum gelinde cok iyi ya...kizin hayati kaymis zati birde ben kaydirmayim eger alman olsaydi zati sikayet ederdim..ama türk olunca iste yapmam ben... ----- Sen bana niyet et ,Ben seni kilayim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sevgili komsularimiz |
Demekki tıpaçları Antalyalının yanlış yerine tıpamışlar  ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sevgili komsularimiz |
bazen misafirim oluyor ayip oluyor  utaniyorum ben ----- Sen bana niyet et ,Ben seni kilayim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sevgili komsularimiz |
Hadi ya ...! o kadarmı ses çıkarıyolar  ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sevgili komsularimiz |
 daha beter ya dayak kavga dinlerim 3 ay sonra catim ya  ...ne yapcam ben ----- Sen bana niyet et ,Ben seni kilayim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sevgili komsularimiz |
bence siakyet etme ama cik yukari komsularina direkt söyle o zaman anlarlar hatalarini söylemezsen nerden bileceklerki yaptiklari sesin seni rahatsiz ettiklerini.....söyle bence sikayet etme ama tekrar yaparlarsa o zaman sikayet bence  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sevgili komsularimiz |
olay iste orda ustam nasil söyleyecemi bilmiyorum utaniyorum demeye ... ----- Sen bana niyet et ,Ben seni kilayim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sevgili komsularimiz |
bende her gece her sabah tövbe tövbe diyorum deprem varmis gibi güne basliyom ya ----- Sen bana niyet et ,Ben seni kilayim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sevgili komsularimiz |
gecenlerde benim basima geldi direk ciktim yukari kapiya tak tak vurdum adam cikti dedim ne oluyor saat kac gece 2 ye geliyordu son ses muzik dinliyorlar adam özürünü diledi ondan sonra gün icinde bile sesleri cikmadi ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!