|
|
|
Türk altini!!!!!!!!!!!!! |
slmlar arkadaslar.. bana bi sayfa lazim, böyle bütün altin cesitlerinin hem isimleriyle hemde resimleriyle sira sira olan.. misal: ceyrek, yarimlik, tam, resadiye, gremse, falan filan.. cünkü yöre yöre isimleri farkli oluyor ama ben türkiye genelinde yani kuyumculardaki isimleri lazim simdi.. resimleriyle beraber.. fiyatda olabilir ama mecburi degil.. ben baktim ama adam akilli bi sayfa bulamadim.. yardimlarinizi bekliyorum, tskler simdikten.. ----- SENIN marka oldugun yerde fiyati BEN basarim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
//www.altinfiyat.net/category/altin-resimleri
burda biraz buldum yeterlimi bilmiom ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Çeyrek Altın  Küçük Altın ve Hediyelik Altın olarakta bilinmektedir) Kulplu ve en ufak takı altınıdır.

Yarım Altın Çeyrek altının iki katı olanıdır
Tam Altın  Ziynet altın ) Çeyrek Altının dört katı olanıdır.
Ata Altın ( Cumhuriyet Altını ) Kulpsuzdur ve Para gibi olanıdır.
Gremse Altın  Gramise Altın ) (2,5′luk olarakta bilinmektedir) 10 Adet çeyrek altına Veya 2,5 Ziynet altına denk gelmektedir. Kulplu Ziynet Altın gibi olanı ve Ata altını olarak 2 ayrı şekilde bulunmaktadır.
5′i 1 Yerde Tam Ziynet altının 5 Tanesine denk gelmektedir. Hem Ata altın hem Ziynet altın olarak iki ayrı şekilde 5 lik altın vardır.
Reşat Altın Ata altın gibi Tekli, 2,5 lu ve 5 li şeklinde olanları vardır.
----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ich hab keine ahnung davon bildim tek sey biz turkler 22ayar altin kullaniyoz ----- sponsorum Ask,acim profesyonel |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Düz Bilezikler Resimde gördüğünüz bileziklerin geniş olanı farklı şekillerde tabir edilmektedir. Baca bombe, Baca bilezik, Duble bilezik gibi. Diğeri ise normal geniş bombe veya düz bilezik olarak geçmektedir. Sol resimde yer alan düzbilezik 10 gramlıktır. Sağ taraftaki daha geniş olan ise 20 Gramlık bilezik resimidir.
Asmalı ve Papatya Bilezikler Asmalı Konak dizisinde kullanılan bilezik olması sebebiyle Asmalı Konak Bileziği diye tabir edilir. Aynı zamanda Asmalı Papatya, Papatyalı bilezik gibi farklı şekillerde bilinmektedir.
Adana Burması Bilezikler Adana yöresine özgü fakat Türkiye’nin her yerinde çok tutulan bilezik modelidir. 3 lü burma olarakta tabir edilir. Düşük gramlarda olmamaktadır. En düşük 16 17 gramlarda olur fakat onlarda birhayli esnektir. 25 30 40 gramlarda ideal adana burması bilezikler bulunmakta.
İkili Burma Bilezikler İsmi gibi iki tel ile burularak yapılan bilezikte çok tutulan bilezik modelleri arasında yer almaktadır. 10 Gram ve üzerinde olmaktadır genel olarak.
Mega ve Süper Mega Bilezikler Normalden daha geniş olarak yapılmaktadırlar. Bazı modeller beyaz ve sarı olmak üzere iki renk olarak yapılmaktadır. Modern bilezikler, Mega ve Süpermega bilezikler olarak geçmektedir. Gramları 30 civarından başlamaktadır. Hazırda 40 50 gram civarı bulunmakta.
----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bilezik ayarindan bahsedion galiba ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
güzel bi filmdi ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gelinmi olacaksin gi? ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tskler canim benimmmmmmmmmmmmmm  du hast dich ja echt bemüht ) ----- SENIN marka oldugun yerde fiyati BEN basarim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nein leider nicht 
keske gelin olsammmmmmmmmmmmm
----- SENIN marka oldugun yerde fiyati BEN basarim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gi sen iyimisin, evlilikten kim memlunki sana kötü örnek olmus ... de hadi eskidendi o. vazcay sen  ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!