|
|
|
Deneyin bakayim olacakmi |
yar saclarin lüle lüle haydi sana güle güle  hahaha ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wallah biraz fazla bakinca insanin safti kayiyor |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bu son ekledigin güzelmis  bende eskiden böyle seyler cizerdim ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cok güzel resimler..bende tam tersini yapardim..bi resim alir yapistirir etrafini ona uygun halde cizer boyardim..esas resim belli bile olmazdi ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahah kelsen o zaman resimdeki sen degilsin anlasildi  ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahaha takiliorum eminimki güzelsindir ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bende gelende gazetede resimleri boyarim sakal biyik filan tek fark senin yaptigin sanat benim yaptigim esseklik hehe unutmadan bu resme bak ne görüsüyor bi yaz bakem 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahah estafurullah ya o biyik olayini bende yaparim bazen ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yok ya ne keli  resimdeki bak simdi sende olabilirsin süphelendim ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

yokya gercekten hiyarlik yani emege yazik yani ama severim tabiki önce okurum ondan sonra özene özene boyarim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
en güzelide kadinlara yapmak  ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet dogru güzelsin ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
öbür resimindede hem iki ufak adam görüyom gitarli biri..birde yasli bi cift görüyom: ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yok canim ne yalani ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet bun tadi bi baska oluyor birde yakisiyorki sorma gitsin erkek dogsa bu kadar yakismazdi herlade 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!