|
|
|
Elektirikkkkk |
ben oyle yapıyorum ayda bır topragın ustunde yuruyorum soguk bıle olsa ----- Düşünmek zordur, doğru düşünmek daha zordur, gerçeği doğru d |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elektirikkkkk |
ben oyle yapıyorum ayda bır topragın ustunde yuruyorum soguk bıle olsa ----- Düşünmek zordur, doğru düşünmek daha zordur, gerçeği doğru d |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elektirikkkkk |
toprakta cok az burda ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elektirikkkkk |
bacanak ben nıye elektırık alamıurum az elını versınde bende elektırık alıym  ----- Düşünmek zordur, doğru düşünmek daha zordur, gerçeği doğru d |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elektirikkkkk |
gel ıstanbuldan gonderıym ne yapyım ----- Düşünmek zordur, doğru düşünmek daha zordur, gerçeği doğru d |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elektirikkkkk |
ölmeden topragada soktunuzya nannn allah siizi napmasin ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elektirikkkkk |
slm gecmis olsun zordur bilirim ....eskiden bizim magzada oluyordu cok cocuklarin saci bu resimdeki gibi oluyordu genelde teppichbodenlerden dolayi oliyor meistens kann man das verhindern mit gummisohlen bence sen evin icinde oluyorsa altlari gummisohleni terlik al kendine anca öyle veee auf keinen fall plastik weil das leitet den Strom. ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elektirikkkkk |
yani ter dedigine göre suda kullanabiliriz ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elektirikkkkk |
heheh sagol ya ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elektirikkkkk |
gonderıym bı torba kesermı senı ----- Düşünmek zordur, doğru düşünmek daha zordur, gerçeği doğru d |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elektirikkkkk |
aha okey hemen hausschuhe giyeyim tesekkür ederim ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elektirikkkkk |
tasi topragi altin diorlar..yolla bari ne olur ne olmaz ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elektirikkkkk |
bende carpılmak ıstıorum artık bnde nıye elektırıklenme olmuyor ----- Düşünmek zordur, doğru düşünmek daha zordur, gerçeği doğru d |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elektirikkkkk |
tamam krem daha kolay olur ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elektirikkkkk |
rica ederim. hoffe es es wird besser. ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elektirikkkkk |
tr topragın kokusu bıle yeterlı o bıle altın degerınde ----- Düşünmek zordur, doğru düşünmek daha zordur, gerçeği doğru d |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elektirikkkkk |
bacanak baldız soyleme  ıyı fıkır ha  elımı fıse sokıym ----- Düşünmek zordur, doğru düşünmek daha zordur, gerçeği doğru d |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elektirikkkkk |
ohmsche gesetzt?? ama nasil kurtulacam bu illetten ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elektirikkkkk |
aha okey denerim bundan sonra tesekkür ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elektirikkkkk |
evet genelde üzerime giydigim bi kac kazakta oluyor ve kötü yani saclarimda uzun bazen onlar bile havaya kalkio ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!