|
|
|
Elektirikkkkk |
arkadaslarrrrrrrrrrrr sinir oluyom nereye dokunsam demir metal olan elektirik cekiyo ne bu yaaa  bunun sebepleri nelerdir??nasil önlerizz??  imdat yardim zaten elektirik fobim varrr ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elektirikkkkk |
olabilir büyük bi ihtimal..ama bu tür durumlarda ne etcezzzz ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elektirikkkkk |
yok öyle olmadi bu sefer  elektirik yüklüyüm metal nereye dokunsam hafif bi carpioooo ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elektirikkkkk |
toprak zor ama suyu deneyim bi  joga saymiom bile ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elektirikkkkk |
selam karagözlüm. Bu sogukta tavsiye edilmez ama,yalinayak topraga bas bir kac saniyeligine. Metale dokunurken plastik eldiven tak.Gecmi$ olsun. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elektirikkkkk |
selam memo..heryer beton asfalt  toprak donmus  eldivenide denerim sagolasin ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elektirikkkkk |
sorma birde fobim var  bagiriom carptikca ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elektirikkkkk |
Birde ayakkabilarin veya terliklerinin alti plastik olmasi lazim. Bende de eskiden vardi,arabanin kapisini cekinerek aciyordum.Kapi kuluna dokununca,saclarim fönlenmi$ gibi havalanirdi. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elektirikkkkk |
hahaha düsünemiom saclarini öyle ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elektirikkkkk |
a.selam  yok o elektirik degil normal elektirik ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elektirikkkkk |
hahaha... sen carpilinca "ne diye" bagiriyorsun,merak ettim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elektirikkkkk |
kacak hatmı cektın ----- Düşünmek zordur, doğru düşünmek daha zordur, gerçeği doğru d |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elektirikkkkk |
cıklak ayakla topragın ustunde yuruyıceksın butun elektırıgını alıyor ... ----- Düşünmek zordur, doğru düşünmek daha zordur, gerçeği doğru d |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elektirikkkkk |
kacak hat cekmısler bacanak  ) yuksek voltajta elektırık yuklu  ) ----- Düşünmek zordur, doğru düşünmek daha zordur, gerçeği doğru d |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elektirikkkkk |
evet bende buldum galiba kalin bi kazak giydigim icin oluyor ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elektirikkkkk |
kendi üretimim yaa ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elektirikkkkk |
cıklak ayakla topragın ustunde yuruyıceksın boyle yarım saat elektırk falan kalmaz .. bızde elektırıkler gıdıyor ıkı kablo atıym senden elektırk alıym ----- Düşünmek zordur, doğru düşünmek daha zordur, gerçeği doğru d |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elektirikkkkk |
topragi bu sogukta nerden bulaacamkii ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elektirikkkkk |
ben oyle yapıyorum ayda bır topragın ustunde yuruyorum soguk bıle olsa ----- Düşünmek zordur, doğru düşünmek daha zordur, gerçeği doğru d |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!