|
|
|
okeyde profi liga...? |
ya selam.. ama niye ellerimden öptün,dügün degil bayram degil,klip ekleme neyse..? (laf aramizda,bu 35,5 un özelligi..annemden geliyor.?) ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
okeyde profi liga...? |
hemenmi..?? ya dur bir. Termin yapalim.benim 5 tarakta bezim var.Hemen terkedemem. Bilirsin als radio mod. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
okeyde profi liga...? |
neyse bis du soweit bist ist ostern ben simdi filim bakcam ozaman iyi aksamlar sana okeyi baska gün oynariz das dauert aber bis du mal in die Gänge kommst .... bis dahin werden bestimmt noch einige freiwillige gegner dir stellen weil dedigim gibi sitede bircok okeyi iyi bilen var nicht nur du BYEEEE ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
okeyde profi liga...? |
yok..o kadar sürmez,ama he ben biliyorum diyenlerde baliklama atlamam. Puani 2 yüzbini gecenlerin teklifini bekliyorum. filminde iyi izlemeler..Bilen arkada$larinla yapariz bir 4 lü.. saygilarim sana. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
okeyde profi liga...? |
olmazmi agam.. 4 profi...yerdeki ta$lar yetmiyor ustalara.. Ahhhhh ah beni anlayan yokki.. Özledim okeyi ya.. Ama,acemilerle oynamakta cizdiriyor bir yerimi..ha.karizmami.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
okeyde profi liga...? |
selam agam
ya aynen O insanlar birde ´benim masama denk gelse..." Onun icin türkbase okey krali=kralicesi icin bir yarisma yapilsin diyorum, sen ne dersin agir abim.?? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
okeyde profi liga...? |
olmu$ ve haberim olmamis.. Yarin bakarim arkadasim.tsk.ler....söyle bir usta oyununa hasret kaldim,, Memo..kacti...kib. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
okeyde profi liga...? |
selam yine.. acemi dediklereimin haricinde harika oynayan ki$iler var.. Mesela Sushi hanim bu ak$am beni 5-3 yendi. Kendisini tebrik ederim.Oyun harikaydi.Ben tüm gayretime ragmen ,son ta$i cekemedim. Bu onun bildiklerini engellememeli. Ke$ke böyle iyi oynayan arkada$lar hep denk gelse..Okeyin tadina varsak. (sadece kendisini tebrik ettigim halde,iyisin dedigim halde,seni acemiler bile yener,yenemeyen aptal,yani sen aptalin aptalisi demesi beni kirdi,yaki$timi kendisine,bilemiyorum.) Ben sadece okeye te$vik amacli biraz gaz verdim.Bunu Bu kadar acimasiz kullanan ki$i beni ne kadar saydigini belli etti. Hevesimi kirdi.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
okeyde profi liga...? |
ah memo sende yaniiii öyle bisey demedim yani nicht sooo wie du es aufgenommen hast dünki yazilarini bir gör bidaha sonra beni belki anlarsin ama dünki demelerine karsi dedim onu acemilerde yener diye neyse sen düsün düsüncegni öyle demedim ama cidden okadarda oynamiyon hava attigin kadar seni bircok kisi kolayca yener demek istedim. bunda ne var hem öyle bacilara hemen küsülmez.man muß auch mal bissle runterkommen vom hohen Roß.sorry tekrar ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
okeyde profi liga...? |
sushi hanim.. ben dünki topicimde sadece te$vik amacli iyi oynayanlari davet ettim.Siz,oyna dediniz oynadim.$ans veya deneyim sizden yanaydi.Fasa fiso gerisi.Yenildim,tebrik ettim saygilarimi sundum. ama sonra,yazdiklariniz bir profesyenele,deneyimli bir arkada$a yaki$mayacak a$agiliyaci sözlerdi. Ben size ne zaman 1 adim yakla$sam,2 adim geri kaciyorsunuz.Belirli bir cevrenizle beni ya yok sayiyor veya a$agilama firsati buldugunuzda hemen cakiyorsunuz. Siz,size bu tutumu yaki$tiriyorsaniz,bana laf dü$mez. Haddimi bildirdiniz..tekrar tebrikler.(sakin ha..alingansin laflari ile gelmeyin..renginizi belli ettiniz.) ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
okeyde profi liga...? |
man kann sich jetzt aber auch anstellen memo sen mi bana adimla yaklasiyon? sürekli bildigim bilLeli ters cevaplarin var ama yinede ben alistim..... memo böyle diye üstelemiyorum benim icin sirf bir oyundu memo kalp kirdiysamda özürde diledim uzatmayada gerek yok ayrica o anlamdada demedim bunuda kendin cok iyi biliyorsun simdi ben sana dünkü yazilarinin üstüne tek o lafi söyledim herkez yener seni diye ama sen ister küs ister küsme ben özür diledim sen ister kabul et ister etme dedigim gibi war net so gemeint ama yenildin diye alincak yer ariyon bence biraz. benimde yenildiklerim var oyun bu man muss halt auch verlieren können. ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
okeyde profi liga...? |
verin icinizdeki gazi.. kaybetmeyi bilmeyen.(öylemiydim)? Özür diledim dediniz,,(bendenmi..?niye haberim olmadi.?) Büyüksünüz,verin elinizi sIkayim.Iyi oyuncusunuz. Ama yetivesin gari. Ben sizin zeka ve oyun kabiliyetinize hayranligimi sunmak isterken,rakibini yenmenin verdigi gururu anladigim halde,acemiler bile seni yener,yenmeyen aptal lafi,yutulacak cinsten degil.icinde kin,nefret,barindiriyor.Haketmi$im demekki.. Bunu ögrendim..kal saglicakla,esenlikler senin olsun. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
okeyde profi liga...? |
bravo süper showclap: ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!