|
|
|
okeyde profi liga...? |
Ne dersiniz..? Belirli bir puana sahip arkada$lar (en az 100 bin)kendi aralarinda elemeli,seyirciye serbest,her ay bir turnuva yapsalar,nasil olurdu. Hic denk gelmiyoruz,Ben o ki$ileri yenmeyide yenilmeyide bir zevk sayiyorum.. Acemileri yenmesi bana zevk vermiyor gari....(ondan okeyde yokum son 2 senedir.) Katilim cok olursa puanli bir lig olmasi icin admine ba$vuru yapacagim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
okeyde profi liga...? |
hayal kurmak bedava.......... Beni yenecek (hele) bayan daha dogmadi.. Daha evvelsi gün birinizin hesabini dürdüm..Hava atmak bedava..pehhhh ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
okeyde profi liga...? |
Bazi bayan arkada$lar gel oynayalim diyor.. Eskiden kiramiyordum,veriyordum istakayi koltuk altina.. Artik sarmiyor... I$im var,teldeyim,chatteyim diye maalesef beyaz yalanlarla atlatiyordum. Ama iyi oynayan,sadece oynadiklarina inanmayan.puani yeterli arkada$larla iddiali,ödüllü bir turnuva istiyorum. ne dersiniz?? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
okeyde profi liga...? |
Bir el belkii hadi 2 elll ,villeicht.,3.nikiz...........no ............njet.nein................unmöglich. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
okeyde profi liga...? |
hakikjatten ya.. okeyi okey oynamak icin giren kalmadi eskisi gibi..O kazanmak arzusu ..tebrik kabulu...nerede ya.. $imdi oynayanlar daha cok laga luga yapmak istiyorlar.. bende severim oynarken muhabbeti ama,oyun zevkini engellememeli.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
okeyde profi liga...? |
Kirmiziyim yeterlimi..?? Bak damla arkada$im,senin gibi kendine güvenenleri cok uykusuz biraktim ben. Bana olan borclarindan base giremiyolar. Sende ayni hale gelme..derim.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
okeyde profi liga...? |
aslm.. Valla,sen sözünde duramayinca,bir atifta bulundum.. Iyi rakiptin,ceki$meli bir macti.. Öp ustanin elini ve,ekle bir klip...kayahan veya gülaydan olsun.. Baksana ka$inanlar var,alayimmi ifadelerini..??? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
okeyde profi liga...? |
Ben 2 senedir puana bakmiyorum.. 2 yüzbine yakin sanirim.. Biraz kendimi ve nickimi dinlendirdim.. Ama rakip yok..acemilerle oynamaya hec vaktim yok.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
okeyde profi liga...? |
slm memo yaptilmisti bi ara zaten memo ilk degil bu düsünce. bir iki defa oldu turnava bile. ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
okeyde profi liga...? |
selam sushi,hsg.. Dü$ün 4 iyi oynayan,attigi ta$i ,rakibin aldigi ta$i,attigi ta$i takip eden. Ben öyleydim...Bozdular beni,yok özelden yazmalar,soguttu beni.arada msnde yazi$anlar.. Evvelsi gece bir bayana evet dedim,özlemi$im oynamayi ya.. sonucunu kendisi anlatsin egeliii hemsom.. seni de yenerim sushi..
----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
okeyde profi liga...? |
olmadi klip ok.. ama alt yazi yanli$..
----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
okeyde profi liga...? |
buyur dene sansini sorun degil bes el oynuyalim bakalim kim aliyor oyunu sen ben bide iki pc hadi güveniyorsan gel gec karsima  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
okeyde profi liga...? |
Evet ya,, Bunu yazdiginla ispat ettin.. Umarim bir gün denk gelir ve oynariz. Bak sag kolunun altinda yirtik var..gömleginmi yirtildi..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
okeyde profi liga...? |
hemsommmmmmmmmm ya iyi rakiptin elbett. Buradakilere 5 cekersin..Yaninda bir ta$ ta$iyici olmadan oynayamayanlarla ,coook oynadim ben.hatta 3 ü bana kar$i oynadilar,yine yenemediler. Biktim öyle rakiplerden..klasima uygun birileriyle eski zevkimi alir,yine oyuna dönerim sanirim..Yoksa.iiiiiiiiiihhhhhhh...sarmiyor..hep tsk.yazmak. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
okeyde profi liga...? |
sushi arkada$im.. oyun üzerindeki maharetin belli..helal..tbr.ler. Okey benim i$im.milyon puanlari olanlari kacirdim masadan.. Hem ben adini koymadan oynamiyorum artik..Seni yenmek ayri bir zevk verecek bana.. Adini sen koy............. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
okeyde profi liga...? |
cok gördüm zevkle yenecem seni deyip masadan bye demeden kacanlari hadi bakalim kardes teklif var isar yok gelirsen yazarsin istediign zaman oynariz iyi yorumlar. ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
okeyde profi liga...? |
teklifini not aldim.. memo senelerdir tanitamami$ kendisini.. Buna üzülüyorum..Bu dünya icin fazla iyimserim bence. Kacacak delik ...veya yeni nick begen $imdiden.. Cesaretin beni,hiiiicccccc etkilemedi...Ali$igim.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
okeyde profi liga...? |
memo kimseden kacmam neysem oyum yillardirda sushi olarak herkez billir beni ben sözümden kacmam oyuncu istedin teklif ettim benden bukadar gerisini kendin düsün. oyuncu istiyorsan okeyi saglam bilenler dolu burda parmak kaldirirlar birazdan merak etme konuyu görmemislerdir sen bide gülüm-67 ile oyna bakalim soluk aldircakmi ablam sana  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
okeyde profi liga...? |
senin,samimiyetinden ve yenileceginden hic $üphem yok...ha$a Nerede o oyun bilenler ,bana denk gelmiyorlar..o puan milyonerleri ile hic oynamadim.oyunda dahi görmedim..hakiki champ burada.....rakipler nerede..??? teker teker gelsinler,yapalim bir turnuva,tenekeleri 24 saat yenip puan yapanlari degil,oyunu hakkiyla oynayip yensinler memo yu...tbr.ederim....yani.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
okeyde profi liga...? |
ee gel diyorum gelmiyorsunki bos bos konusuyon tek yenerim ederim diye gel yende öyle devam at havani haa yenemezsende ben ederim biraz hava  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!