|
|
|
Hayvan kime denir ??? |
Fazla yoruma gerek yok. Video yu sonuna kadar izleyip düsünüp fikrinizi yazarsaniz sevinirim.
Hayirli Kandiller hayirli Cumalar dilerim. ----- hepimiz 1938 den beri öksüzüz... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hayvan kime denir ??? |
öncelikle tesekkür ederim su mübarek günde bela okumasaydin keske  Allaha havale etmen en dogrusu. Ben ilk basta video yu saka sandim. Hani biri alay etmek icin bi video hazirlamis diye. Ama sonunu görünce icimden bi "aman allahim" cümlesi gecti  Allah affetsin. ----- hepimiz 1938 den beri öksüzüz... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hayvan kime denir ??? |
tesekkür ederim. sana hak veriyorum gözümüzü yumuyor susuyor ve hayata devam ediyoruz ama bunu yasayan insan ömür boyu izini tasiyor.  Yazik hemde cok yazik ...  Allah affetsin. ----- hepimiz 1938 den beri öksüzüz... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hayvan kime denir ??? |
merak etme sizin davaniza laf edicek degilim  Sadece gözüme carpti hosuma gitti yorum yapim dedim ay  Azizzenin haberi yoksa bu signatürden sen bittin demekdir  Ben karismiyorum ----- hepimiz 1938 den beri öksüzüz... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hayvan kime denir ??? |
Sana kesinlikle hak veriyorum bende bi anne olarak cok sinir oluyorum bu duruma. Ben böyle seyi real hayatta yasamadim cok sükür görmedim etmedim sanirim görsem o anda adami döverim. böyle seyde ben asla susup göz yumam yumamam!!! Ben o anda cocugu kendi cocugum olarak görürüm ve onu döven biri var diye cildiririm herhalde ----- hepimiz 1938 den beri öksüzüz... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hayvan kime denir ??? |
vallahi güzel söyledin merhamet her canlida var, ama bazi insalar bu duyguyu yok ediyorlar..insanlar hayat SIKINTILARINI sorunlarini eve gelipde hirsini cocuklarindan almasi kadar kötü bisey yoktur  Senin anlattigin olayi bende belgeselde gördüm ineklerde aynisini yapiyor. Insan oturup izliyor onlarin birbirine davranisini hareketlerini ve aslinda bizden farkli olmadiklarini görüyoruz. Tek fark iste bu dayak olayi  mübarek günde hüzünlendim vallahi nerden bulduysam video u ----- hepimiz 1938 den beri öksüzüz... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hayvan kime denir ??? |
cok güzel bi video ama buda güzel //www.youtube.com/watch?v=MOJeUSKTxOc ----- SENIN marka oldugun yerde fiyati BEN basarim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hayvan kime denir ??? |
video nasil yükleniyor?? //www.youtube.com/watch?v=MOJeUSKTxOc ----- SENIN marka oldugun yerde fiyati BEN basarim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hayvan kime denir ??? |
Amin canim dogru diyosun onlarin gücü nekadar olabilirki  bir gülüsle kalbimizi fet ediyorlar ama onlara bi tokat onlarin hayatini karartiyor ----- hepimiz 1938 den beri öksüzüz... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hayvan kime denir ??? |
du musst einfach nur auf den Youtube button klicken dann den link eingeben und dann auf Antworten klicken ----- hepimiz 1938 den beri öksüzüz... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hayvan kime denir ??? |
//www.youtube.com/watch?v=MOJeUSKTxOc so? ----- SENIN marka oldugun yerde fiyati BEN basarim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hayvan kime denir ??? |
nö bei mir funktionierts nicht ----- SENIN marka oldugun yerde fiyati BEN basarim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hayvan kime denir ??? |
wenn du mir antwortest ist über deinem text ein Youtube butten (neben dem smiley button) da geht ein kleines kästchen auf dort musst du den link reinkopieren. ----- hepimiz 1938 den beri öksüzüz... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hayvan kime denir ??? |
her topice ayri bir imza......iyisin !
hehehehe ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hayvan kime denir ??? |
topic topic turlayamam simdi.....anlat !
hehehehe ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hayvan kime denir ??? |
tmm, caktim davayi..........hehehe ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hayvan kime denir ??? |
öyyy dagitmayin topici  konu ciddi ! danke ----- hepimiz 1938 den beri öksüzüz... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hayvan kime denir ??? |
belki böyle daha iyi anlarsin. ----- hepimiz 1938 den beri öksüzüz... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!