|
|
|
Nefes tutmak :)))) |
Nefesinizi tutun güzellesin  Nefesinizi birakin kendinize gelin  ----- hepimiz 1938 den beri öksüzüz... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iyimis ... ama bu videodaki biraz fazla abartiya kacmis  hem komik hem gercek. Erkeklere güzel gözükmek icin nefes tutuyor sonra pat diye birakinca gercekler ortaya cikiyor sanirim senin arkadasinin basina böyle gelmemistir  (so übertrieben) ----- hepimiz 1938 den beri öksüzüz... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erkeklerin hosuna giden davranislar bunlar ama  yoksa kanmazlar ----- hepimiz 1938 den beri öksüzüz... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
erkekleri anlamak mümkün degil.... ----- hepimiz 1938 den beri öksüzüz... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ayni videoyu paylastik iyimi ----- hepimiz 1938 den beri öksüzüz... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kosan aslinda noxxl miydi neydi o nikli kizdi gördüm ben  sandalyeden düsürdügün kimdi ? ----- hepimiz 1938 den beri öksüzüz... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gercekten pesss  erkekler zayiflasin ozaman böyle rezil duruma düsecegine ----- hepimiz 1938 den beri öksüzüz... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adamin zayifliktan göbegi bile kaymis  korkunc bisi yaw ----- hepimiz 1938 den beri öksüzüz... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
igitttt bunebicim bi video yaw :S kadin $i$man olusu yetmiyormus gibi bide tanga giymis. onuda gectik bide dizkapaklarina kadar sarkmis olan göbegi nasilda eliyle tutup salliyor oh mein gott !!!!  oha falan oldum yani  öggg ----- hepimiz 1938 den beri öksüzüz... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Allah askina sen niye nefesini tutuyon? ich denk mal du bist dünn oder nicht? Erkeklerde görüyosun sebeb cok da senin sebebin ne ? ----- hepimiz 1938 den beri öksüzüz... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
enteresant durum  sasiriverdim hani yani vor allem unbewusst  aber bitte ausatmen nicht vergessen ----- hepimiz 1938 den beri öksüzüz... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
O gün bugün nefes tutuyorum Gögüsler biraz daha firliyor öne ama egal bide bana sapik diyon Admin bu yorumlarimizi silmezse iyidir meger tb de nekadar nefes tutan insan varmis sasirdim giz. hem sende bloodydiamond gibi nefes vermeyi unutma mazallah bayiliverirsiniz kim kurtaracak yakinda degilim ki yardim edeyim (erste hilfe oder so kann ich auch nicht ona göre ) yandin guzum bence sen normal nefese devam et hec duraklik yapma ----- hepimiz 1938 den beri öksüzüz... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nahaayyynnn yine anlamadin olayi  millet zayiflamiyor kendilerini sadece zayif gösteriyor. videolara bak topicdeki anlarsin  veya beyza gibi organlarina oksijen takviye etmek icin insanlar nefes tutuyor ama zayiflama gibi bi olay yok ----- hepimiz 1938 den beri öksüzüz... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!