|
|
|
kizlarrrr helppp |
bana güzel ve degisik abiye elbise tavsiye edebileceginiz bi site felan varmi???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kizlarrrr helppp |
yani degisik bise bulursam almak icin.. bu klasik gece kiyafetleri gibi olmasin istiyorum yanliz.. danke bakarim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kizlarrrr helppp |
verdigin sayfaya baktim danke dir ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kizlarrrr helppp |
Hangisi hosunuza gitti ----- Ya oldugun gibi.. yada göründügün gibi ol...! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kizlarrrr helppp |
selam abiye derken,abiniz icinmi,yani takim elbisemi..? diger arkada$lar hep bayan elbisesi eklemi$. aydinlatirmisiniz.? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kizlarrrr helppp |
ikinci resim fena degil gibi ama yinede nein : ) tsk ederim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kizlarrrr helppp |
kendim icin... takim elbise degil yani
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kizlarrrr helppp |
Slm Kanka Ben en cok sade kiyafetlere bayilirim gecenlerde bende aldim ve herkez hayran kaldi  ----- "KIYAMET GELSEDE KOPSAK" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kizlarrrr helppp |
aslm.kanka.. Güzelmi$,yaki$mi$.. O yapraklarda adem babamizla,havva anamizi temsil ediyor sanirim..Nereye giderken giyiliyor,yatmaga degil herhal. Bak cahil kalma benim gibi hem$o..Abiye elbise alicam derken,bu abiye.. abime olmuyormu$.. Sanirim, salon kiyafeti,veya gece cikarken giyilenden. Benim gibi pot kirma. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kizlarrrr helppp |
ben bu Incir yapragini heryere giyorum hemsom Abiye gece kiyafeti yani tuvalet gibi birseydir hemsom ya ama simdi tuvalet deyince sakin WC filan deyipte gene pot kirma ha Abiye kelimesi (Gece Kiyafeti) fransizcadan alma bir kelimedir Fransizcasi Habille bize gelesiye kadar Abiye olmus kanka sakin simdi olmaz deme olurrrrrrr bak fatih ürekte berlinde yasamis ve Türkiyeye gelesiye kadar ne olmus  ----- "KIYAMET GELSEDE KOPSAK" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kizlarrrr helppp |
vay sen neler biliyon ya.. Demek tuvaletlere giderkende giyiliyormu$.. Ben bu olaya fransiz kaldim.Neredeyse pot degil,karizmayi cizdirecektim. Bence Fatih ürek,Darwin in evrim teorisinin temsilcisi..Belgesi.. Berlinden buraya gelene kadar bu kadar degi$en bir erkek..Ya kitalar a$saydi ne olurdu. Kankan o kadar cahil degil ya..Mecazi takildim..Saygili seviyeli cevap aldim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kizlarrrr helppp |
//www.elizi-poem.com/ Ich finde die Kleider hier sehr schön,wenn du magst kannst du auch mal reinschauen.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!