|
|
|
Iphone bile Lanetliyor :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben deniom bazen anlamio denileni ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Harika bir$ey ya.. Türkce anliyanlarida cikar in$allah..Insanin hic cani sikilmaz yanlizken. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yok babaminkinden denedim kendimi arayacaktim... ...cep diye kayit etmis cepi anlayana kadar piskolojim bozuldu  ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahahah memo sen yalniz kalmamak amaclimi kullanmayi düsünüyorsun ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tsep dedim kep dedim shep dedim..kep diyince anladi ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yok,arkada$in birisi iphone 4 g almi$,anlatiyordu.. Ben neredeyse hic telefon kullanmam. Benimkiler bana yetiyor..Olsada olur olmasada. Sadece teknige acigim.$a$iriyorum her en yeni bir model ciktiginda. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dedim..sacmaladi anlamayinca..ne dion sen sirimisin ne karin aagrisisin shep diom yine sacmalio..siri amma salaksin kep dedim anladi ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben neredeyse hic telefon kullanmam. Benimkiler bana yetiyor ----------------------------------------- kullanmiyorum diyorsun benimkiler yeter diorsun kac tane telefon kullanion  ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet yazdim zaten fakeeee oldugunu ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam kanka.. Haklisin,teknik ilerledikce,i$lerimiz ,ileti$imimiz kolayla$tikca,yanlizla$iyoruz galiba. Ben bu siteden ba$ka sitelere takilmam. Bu ara Cimbomumuz 0-1 yenik durumda,antalyaspor kar$isinda. Umarim toparlanirlar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Benim tek hattim var.Yani tek no. ama 2 senede bir yeni telefon alinca,4-5 tane oldu.Ama yanimda 1 tane ta$irim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
senin siri yok demi ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
okey anladim ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gabimi   ne kaaa zevsizsin beee adriana falan iste bari ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
16 sene önce..vay beeeeee ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
simdi yaslanmistir zaten o  ben bile gocadim ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
face sagolsun aydinlatti seni demi ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ja dogru bilmisim ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!