|
|
|
muhtesem Insanlar inanilmasi güc.....! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Slm iyi geceler Beyza. gercekten harika ellerine yüregine saglik. ben aradim bulamadim googleden hatta youtubedende mühtesem cocuklar veya insanlar tekrar sagolasin ----- Ya oldugun gibi.. yada göründügün gibi ol...! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet anladim can tskler sagol ----- Ya oldugun gibi.. yada göründügün gibi ol...! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ne tatli söylüyor bayiliyorum böyle harika cocuklara hepsi allah vergisi canisi sen topici ac burayi bos ver iyi geceler allaha e.o kib ----- Ya oldugun gibi.. yada göründügün gibi ol...! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gercekten harika, inan cok sevindim, ne güzel insanin öyle bir yegene saip olmasi allah nazarlardan korusun.... masallah . bak allah korumus topice gelince tabiki fark etmez ben sen cok istiyorsun diye......saygilar canisi ----- Ya oldugun gibi.. yada göründügün gibi ol...! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yunanistanin en ufak kemence ustadi tabiki karadenizden gitme dedeleri ----- Ya oldugun gibi.. yada göründügün gibi ol...! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HAMBURG DA kar yagisini seyrediyorum.... Bir gün daha geride kalmak üzere....Ayni anda yeni yilin ilk ayi da gidiyor.. Uykum yok Yanlizim.Bardagim,muzigim,karanligim...Kizil gökyüzü,lapa, lapa, yagan kar, beyaza bürünmüs Hamburg gözlerimin önünde...binlerce isik yaniyor karsimda..binlerce ev onbinlerce hayat ne yapiyorlar su anda? Ayni sehirde,ayni gökyüzünün altinda her birimiz.. Hadi cikin kartopu oynayalim diyesi...m var sokaklara cikip tanissak, takilsak yarini düsünmessek.. Etiketsiz, unvansiz,cocuklar gibi kendi halimizde gülsek,Adimizi ögrenmeden oyun oynassak. Olmaz degilmi! Artik cok gec cocuk olmak icin diyecekler. Pariste Son Tango filminde kadin ile erkek bence Muhtesem bir iliskiye baslar. Ne birbirilerinin adlarini merak ederler,nede ne yaptiklarini... kimliklerini hic karistirmazlar iliskilerine. Kim olduklarini bilmeden,olduklari gibi birlikde olurlar Ne kadar zor degilmi..! O kadar yapismiski üzerimize kim oldugumuz. biraz sonra balkona cikacagim ayazi yüzüme yerken derin derin soluk alip sana selam verecegim. haberin bile olmayacak.her gun ne kadar yakiniz ve ne kadar uzak. Yarin belkide ayni anda köprüden gececegiz, ayni sokaklarda olacagiz. Simdi Oi Va Voi -Refugee dinleme zamani o calismaya baslarken, ben disari.... Belki sende acip eslik etmek istersin........ ----- Ya oldugun gibi.. yada göründügün gibi ol...! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cok tskler Feichhäng gänxie nin
----- Ya oldugun gibi.. yada göründügün gibi ol...! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!