|
|
|
Adaletsiz dünya:@:@ |
Türkiye de iki çocuğun konuşması:
-Babam bana bu AYFONU 2.000Tl'ye
aldıı.
+Benim babamda AYSONU 650 lira
alacak..
Adaletinin ta ... ben senin dünya.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sen adaletlimi buluyosun şimdi bunu insanoğludur hata yapar hatadan dönmesinide bilir yaradan ona o zekayı vermiş ben adaletsizlikten bahsediyorum parasıyla herşeyi yapabileceğini sananlardan bahsediyorum bunun neresinde adalet.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sen türkiyede adaletin olduğunumu sanıyosun liberal ekonomi varsa bu böyle olucak malesef hak yok adalet yok hiçbişey yok |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adaletinin ta ... ben senin dünya. farkettinmi dünya yazısını örnek olarak türkiyeyi verdim ben.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
işçi bi adamın ailesini asgari ücretle nasıl geçindemesini bekliyoruzki aldığı maaşı ev kirasınamı evin ihtiyaçlarınma çocuklarının masraflarınamı yetiştirmesini işveren bi kişinin çocuğunda bu tür düşüncelerin hakim olmadığını biliyoruz hepimiz siz şimdi diosunuzki ödün vermesinler ne yapmaları lazım peki ellerinden bundan fazlası gelmiyo malesef..bunları bu duruma düşürenlere soruyorum ben hiçmi vijdanınız sızlamıyo vekil maaşlarına yapılan zamlar bir işçinin asgari ücret maaşına denk nerdeyse.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mutlaka düşünücez afrikadakileride ben önce kendi vatandaşıma bakarım onların karınları doysun önce die ..neyse tşkler yinede |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hayır insanoğluna bişeyi anlatmak için neden bukadar zorlanıyoruz onu merak ediyorum konuları neden bukadar farklı taraflara çekiyolar merak konusu aslında anlatmak istedğim okadar basitki.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
işte konuyu anlıyabilen bi arkadaş yorumlarından belli ediyo kendisini teşekkürler ederim yorumlarınız için... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yok işi farklı yönlere çekmek isteyenler var maksatları nedir anlamış değilim siyaset yapmıyorum ama nedense siyasete çekiyolar bunu o yüzden fazlada kaale almıyorum |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
5-10 binlik insanoglu tarihinde hic adalet olmadi ki zaten dünyada ve olmayacakta kiyamet günü gelene kadar..... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yok büzüktaşları var bazılarının maksat beni kıskırtmak okadar söledim durdum ama işte yüzsüzlüğün bukadarı hala gelip bişiler yazıyo mal.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adalet hicbirzaman olmiyacak |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tşk ederim benm açtığım konuyu saptırmaya çalışanlar için çok güzel bi video umarım izledikten sonra bişeyler anlar.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
isminden çok daha iyi yazmışsın arkadaş keşke herkez senin gibi atsa tşkler yorumun için.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!