|
|
|
Evlilik |
kafamaaa bi soru takildi zaman zaman enteresan sorular gelir zaten cevap alamassamda uyku haram olur o gün  biraz arastirdim ama pek yanit alamadim..umarim burda aydinlatacak biri cikar..
..bilioruzki evlenince bayan esinin nufusuna kütügüne geciyor..peki ya bayan türk vatandasi olmayan bi adamla evlenirse nasil oluyor bu islem  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evlilik |
ya degilse türk  hem türk vatandasi olmayanin kütügü oluyormuki |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evlilik |
eee hadi türkte degilse nasil oluyo |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evlilik |
hahahahaha kütük her ülkede varmiki hmmmm..iyice soru isaretleri türettin simdi  danke soru birken iki oldu  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evlilik |
otamatikmen bizim nufusumuzdan cikiyorsun----------------------------------------------------------
bayan türk vatandasi nasil nufustan cikartiliyorki |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evlilik |
yok sen baska acidan bakion olaya  yani sen diyonki yabancinin nufusuna gecince türk nufusundan cikion..nasil türk vatandasi olarak kaliomya nufustan cikiosam  yaaa iyice karistirdiniz kafami  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evlilik |
degil iste  bildigim kadariyla örnegine bakarak anlatirsam..fransa vatandasligina gecmek icin türk vatandasligindan cikiyon yani nufusundan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evlilik |
ya dalga gecmeeee..alman vatandasi olan türkle evleniosa türk vatandasi kadin..böyle sorayim o zamandami yüzüne bakmiolar....birdeee gülo deme bana..rica  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evlilik |
kart derken..nufus cüzdanindanmi bahsedion??..ama o gecersiz degilmi  en iyisi bu yönde önce bi arastirma yapmak  danke |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evlilik |
misal ben almanla evlendim diyelim..dedigin giibi onun kütügüne gectim farz edelim..benim nufus cüzdanimda bagli oldugu yer diye alman kütügümü yazior |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evlilik |
hahaha silinmeye takildin sen  sen bana bi de hele kadinin nufus cüzdaninda arka kisimda ne yazacak |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evlilik |
selam karagözlüm. Bir yabanciyle evlenen bir Türk bayani,otomatikman evlendigi e$inin vatanda$i olur. Türk vatanda$ligi da sürer.Ülkemizde cifte vatanda$liga müsade var. Sadece esinin ülkesi ,bizim vatanda$imiz olmak istiyorsan eski vatanda$ligindan cikma $arti koyabiliyor. Umarim güzel ifade edebilmi$imdir. Faydali,ögretici bilgiler.(eni$te nereli diye sormayacagim).Merakli degilimdir cok.
----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evlilik |
ama memleketle ne alaka sen kütükten cikmis sayilmionmu  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evlilik |
selam memo..inanirmisin iyice kafami karistirdin  bu arada benimle alakasi yok merak iste bilgilenelim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evlilik |
dinini demiom beee  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evlilik |
bildigim kadariyla..türk vatandasi bayan evlenince esinin kütügüne gecio tabi esi türkse..yabancida nasil oluyo bilmiom  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evlilik |
aha yani babanin kütügünde kaliyorsun..hmm olabilir evet |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evlilik |
Ben aydinlatmak icin yazmi$tim aslinda.Benim $ahsi bilgilerim bu kadar.Kanunlar degi$tiyse bilemem. Neyse,hep öyle derler zaten..Biz yabanci sayilmayiz ya..Ha,sahi sormami$timki.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evlilik |
evet su an cifte vatandaslik yok benimde bildigim kadariyla |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evlilik |
tesekkür ederim yinede bildiklerini paylastigin icin  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!