|
|
|
dünya erkelerimi kadinlarin mi ? |
gecen bir tartismada bunu okudum göya dünya erklerinmis ac gözünü kizim dünya erkeklerin diyordu adam ,,,neymis efendim isi ve arbasini olan her kadina sahip olurmus... ...hahahayat bence akili kadinlarda isi ve arbasi olan erkeklere rest cekendir ok böyle bir geri zekalilik... kadinlar arba var is var erkeklere olmayan cokkkkkkkk seyler var sidetle kiniyorum bu kisi..siz ne düsünoyorsunuz bu konuda ???? ----- cok sükür rabime iskence bitti... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pes edeniyorsun yani ,,bir erkek olarak senden baska bir yorum beklerdim....arbanve isin yokmus senin ???  ... ----- cok sükür rabime iskence bitti... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arap Cancağazım Dünya BİZİM ...! Kadınlı Erkekli , Çoluklu Çocuklu ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
günaydin hayirli cumalar kusum seninde isin var dünya senin mi ???vallami  ne cabuk ayol...postaciya pompa vermistim demek sözünü tutu haaha ----- cok sükür rabime iskence bitti... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
canimin ici afrikam sen bir baskasin yahu  .... ----- cok sükür rabime iskence bitti... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gara murata sor o ödünc almis olabilir ...  ... ----- cok sükür rabime iskence bitti... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
amin canim agzindan bal damliyor  ... ----- cok sükür rabime iskence bitti... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
erkekler yuvarlak olsun sizde yuvarlarsınız)))))) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gördüğüm , Bildiğim , Hissettiğim gibi yazdım Çiğdem beni bilirsin , öfkeyle , sinirle yaşamam , sevdiklerim benim dünyamdır. ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aynen hepsi satlik istersek aliriz dimi,,önemli olan sevgi ile paylasmak ,,paranin önemin yok..mühim olan miktari  ... ----- cok sükür rabime iskence bitti... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kahvaltıda Balmı Yedin Moncherim  ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
malesef ki bazi kisiler böyle düsünüyor .... ----- cok sükür rabime iskence bitti... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arap gı şu dünyada naşatasız yaşamasak olmazmı  ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
olmasa iyi olurdu sekerparem cünkü türkler hastalaniyor türkiye sonra agliyor bebeler yetim kaliyor ..... ----- cok sükür rabime iskence bitti... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bravo askisi ....dünya erkekler günü yok ya cekemiyorlar .. ----- cok sükür rabime iskence bitti... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bir dilimde bana ayırsaydın Armudun iysimi diye test ederdim be  ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Moncherimmm seni iyki tanımışım Bu DÜNYADA Armutsuzda kalmıycam demektir    ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tebrik ederim güzel bir soru  onlarida zengin is kadinlari alacak besleme kuma niyetine gidecekler gariplerim.. ----- cok sükür rabime iskence bitti... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
egolarini tatmin etmek icin mi sadece bu havalari ,,,,,bence en düsük ayar bir erkegin böyle düsünmesi ----- cok sükür rabime iskence bitti... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aynen canim kadin bir dedigini erkek iki etmeyecek ,,,,dünya hep kadinlar kalacak,,neyse muss arbeiting machen....görüsmek üzere ----- cok sükür rabime iskence bitti... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!