|
|
|
Ich bin voooll sauer !!! |
böyle olmak lazim ...kafada dert yok tasa yok ----- cok sükür rabime iskence bitti... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hello mutti  zülfükarla dün ebediyen ayrildik ya  ... ----- cok sükür rabime iskence bitti... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam memo vereyim numarrasini ----- cok sükür rabime iskence bitti... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anlamadin mi agam ??? ----- cok sükür rabime iskence bitti... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ja genau alles ok bei dir ... ----- cok sükür rabime iskence bitti... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vallah mutti nataschalarla gidiyor geceleri zülfükar  ben sucum bu yok  seda sayana döndüm mutti vallah gecirenler sagolsun ----- cok sükür rabime iskence bitti... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
O begenmez beni be kedim.. Benim hartz4 im yok,kindergeld dersen oda yok. Bir ayliga talim ediyorum. Onun amedi ile uzun (1 ay)ili$kisi varmi$.Girmeyeyim sevenlerin arasina. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ne demek o ya ,,ayse de kim ....senin yanina daha güzeli yakisir ...zati arkdasimi patatezlere virmem ben... ----- cok sükür rabime iskence bitti... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
olur nummarani birak arar seni  ....gardaslari cok dikatli ol... ----- cok sükür rabime iskence bitti... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eyvallah kedime. Tüm zülfikarlar,haydarlar,cenabettinler kurban olsun sana. Cektigin her $ut gol olsun in$allah.Ofsayta dü$enin bakma gözünün ya$ina. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
artik bakmiyorum kimsenin gözyasina ,,,,baksam bile zavali olduklari icin sadaka niyetin söyle altan süzerek bakarim... ----- cok sükür rabime iskence bitti... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bu ne ya ??? ne bicim numara bu ----- cok sükür rabime iskence bitti... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
her numara var demek sende vay be  ......beterin beteri varmis her zaman icin .....ziyamisin len sen ----- cok sükür rabime iskence bitti... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adini yesinler bagirmadim len ...  organik armut yiyomda bogazimda kaldi  ...benim dna alisik degik organik armutlarda .... ----- cok sükür rabime iskence bitti... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yemin billah bisey yapmadim paapaz nikahimiz yok ya mutti ondan sey eti  ..... ----- cok sükür rabime iskence bitti... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya hic sorma yarami destin......sütümü bilem icemedim üzüntüden....gebercem galiba ----- cok sükür rabime iskence bitti... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!