|
|
|
Ich bin voooll sauer !!! |
hahah ben gürses bilmiyorum ki Funku emme bah cok iyi bilirim  . ----- cok sükür rabime iskence bitti... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anlayana iste bacim...her sakada bir gercek yatiyor ----- cok sükür rabime iskence bitti... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
miau mesajlari anladiysan ne mutlu bana ----- cok sükür rabime iskence bitti... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kütük odun kayniyor piyasada anlamayan cok ----- cok sükür rabime iskence bitti... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aramadim o beni buldu senide bulmus bak seker tadinda ----- cok sükür rabime iskence bitti... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahaha pumpalamakta sana düser artikin ...depe depe kulan hahah ----- cok sükür rabime iskence bitti... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cok komiksin teklif isteyen kim be öyle olsa kendi resmi eklerim  tekilfe ihtiyacim yok... ----- cok sükür rabime iskence bitti... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
noterlidir ayol damga mühurü vurdurdun mu ??? ----- cok sükür rabime iskence bitti... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zülfükar onun adi haydar o islere bakmiyor ki ??? ----- cok sükür rabime iskence bitti... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahah bist du jetzt auch voll sauerrrrrrrrr ----- cok sükür rabime iskence bitti... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jilet ayse adi ayse degil ki ----- cok sükür rabime iskence bitti... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bu ayse kadar basina tas düse iyice takildin ayol..kemen yayi gibim herifsin be ... ----- cok sükür rabime iskence bitti... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
artizimmmmm  asla kadin kiza el kalkmaz sucu ne olursa olsun .. ----- cok sükür rabime iskence bitti... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dumm wie brot nur 1 unterschied brot hat noch vitamine ----- cok sükür rabime iskence bitti... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
o isi hal etin mi pirasa haizirmi aksama sendeyim hahaha pacali pantpldolda giycem gelirkene oy oy hahaha ----- cok sükür rabime iskence bitti... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
25 saniye gene iyi,ben 5. saniyede kapadim...... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
biliyordum  sennin öyle bir sey asla yapmayacgini  weiter so.. ----- cok sükür rabime iskence bitti... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam kirlim. Bu nerenin dialekti,yarisini anliyamadim. Harbi kizmi$ tanimak isterdim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!