|
|
|
Azer Bülbül´ü kaybettik :( |
INSALLAH yarin aciklarlar bende onu cok merak ediyorum. Durduk yere cünkü gitmesi olcak is degil. birileri herzinfarkt diyor birileri Drogen...wir werden sehen ----- hepimiz 1938 den beri öksüzüz... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Amin insallah. ----- hepimiz 1938 den beri öksüzüz... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kars Arpacay Akyaka köyünden. Köylümdü kendisi. ----- hepimiz 1938 den beri öksüzüz... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yazdigina saygi duyarim hemfikir olmasakda. ----- hepimiz 1938 den beri öksüzüz... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Amin insallah ----- hepimiz 1938 den beri öksüzüz... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Amin insallah canim ----- hepimiz 1938 den beri öksüzüz... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Amin insallah arkadasim bende zaten Azer bülbül tiryakisiyim. Su anda en son albümünü indiriyorum. Diger Albümlerin hepsi bulunur. Insan Azer bülbülcü olmuyor o öldügü günü. Bunu cogu insan anlamiyor. Biz seninle hemfikiriz Azerin müzigi dinleme konusunda. Yillardir titrek sesiyle hepimzin kalbini feth etti ve hicbirzaman icin Azer i kopyalayan birisi cikmadi. herzaman ve tek orjinal Azer bülbül vardi. Bir yandan ümid ediyorum ki insallah isin icinde eroin falan olmasin diye ama maalesef %60 ihtimal o oldugunuda düsünüyorum ----- hepimiz 1938 den beri öksüzüz... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
arkadasim konuyu uzatmanin manasi yok saygi duyarim demistim dimi? ok fikrini söyledin tamam tskler iyi aksamlar
the end ----- hepimiz 1938 den beri öksüzüz... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evet maalesef dogru. Amin insallah. ----- hepimiz 1938 den beri öksüzüz... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
valla arkadasim benim beynim dondu bu konuda. biri eroin diyo digeri onu öldürdü diyorlar bende ne dicemi bilmiyorum artik. yarin i beklicem eminim ki polisler ozamana kadar net bi cvp verirler ----- hepimiz 1938 den beri öksüzüz... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Amin insallah. evet maalesef dogru. tv de haberlerde bile verdi. simdi ölüm sebebini arastiriyorlar. evet genc yasda kaybettik diye daha cok üzülüyoruz. yasli olsaydi eywallah derdik. ama iste takdiri ilahi ... hakkinda hayirlisini diliyorum ölüm haberi almak tabiki kötü bisey ama yinede senin yapacagin bisey yok sadece dua edeceksin. ----- hepimiz 1938 den beri öksüzüz... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
harika paylasim icin tesekkürler  kesinlikle haklisin halk sanatcisiydi. Amin insallah ----- hepimiz 1938 den beri öksüzüz... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Amin insallah ----- hepimiz 1938 den beri öksüzüz... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Amin insallah. Yok daha hic bi aciklama verilmedi. yarin insallah aciklik gelir bu ölüm haberine ----- hepimiz 1938 den beri öksüzüz... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri 43
yaşındaki sanatçının hayatını kaybettiğini belirledi. Otelde cumhuriyet
savcısı ve polisin yaptığı incelemenin ardından Azer Bülbül'ün
cenazesi, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Kalp
krizinden ölmüş olabileceği tahmin edilen Bülbül'ün kesin ölüm nedeni
otopsi sonucunda netleşecek. ----- hepimiz 1938 den beri öksüzüz... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Diger yorumlardada arkadaslar bunu dile getirdi evet. benim bildigim su ki artik bagimli degildi. halen iddalar sürüyor. birileri kalp krizi diyo digerleri senin gibi düsünyor bakalim sonuc ne cikacak... ----- hepimiz 1938 den beri öksüzüz... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
achso okudun sandim. Amin insallah. ----- hepimiz 1938 den beri öksüzüz... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
haklisin arkadasim. böyle bi ses asla gelemez dünyaya  titreyen ses öldü ----- hepimiz 1938 den beri öksüzüz... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
desene seninle hemsoyuz ... benim köylümdü kendisi  basimiz sagolsun hemsom ne diyebilirim ki  su anda bu sarkiyi dinliyorum Unutulmaz Insan Azer BABA !!!!! ----- hepimiz 1938 den beri öksüzüz... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bende internette ara$tirdim. Ölüm sebebi tam belli degil.Kars dogumluymu$ diye okudum. Taklidi bile yapilamadi azerin.Topragi bol olsun. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!