|
|
|
Azer Bülbül´ü kaybettik :( |
Evet Arkadaslar maalesef üzücü haberi az önce Facebookdan aldik. Arabeskin titreyen Sesi Azer Bülbül ü kaybettik Mekanin Cennet olsun Hemsom  //www.magazinmedya.net/magazin/azer-bulbul-hayatini-kaybetti.html ----- hepimiz 1938 den beri öksüzüz... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Allah rahmet eylesin. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Amin insallah ----- hepimiz 1938 den beri öksüzüz... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Allah rahmet eylesin cok üzüldüm ölmeyi hak eden cok insan varken niye Azer bülbül yarabbim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Amin. Duyarliligin ve payla$imin icin tsk.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bilginin doğruluğunu şimdi öğrenirim , Azer Bülbül Gerçek adı: Subutay KESKİN realden tanışırız. İnşallah asparagas haberdir ...! ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Takdiri Ilahi bisey diyemeyiz. Az önce ATV haber de otelde ölü bulundugunu söylediler. Internetdeki gazetelerdede hastanede öldü diyorlar. hangisi dogru bilmiyorum ama gitti iste  Gercekten bukadar erken gitmesi cok üzdü. Hele bide hemsom oldugu icin dahada cok seviyodum kendisini. ----- hepimiz 1938 den beri öksüzüz... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben tsk ederim yorumun icin  böyle bi haber paylasmak kolay olmadi ama bilmenizi istedim. ----- hepimiz 1938 den beri öksüzüz... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Maalesef dogru haber ATV haber de az önce yayinladi. Ayriyetten kendisi köylüm olurdu  Babamla da tanisiyordu. Durduk yere öldü inanilir gibi degil. ----- hepimiz 1938 den beri öksüzüz... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maalesef dogru hemsom tvdeki haberler de verdi  bende inanmak istemiyorum ama gittikce haberler yayiliyor  otelde ölü bulmuslar... hemsomuzu kaybettik basimiz sagolsun ----- hepimiz 1938 den beri öksüzüz... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evet haber doğru  Rahmetlinin Amcasının oğlunu aradım , Otel odasında Ölü bulunduğunu söyledi. Allah Rahmet eylesin. ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Basimiz sagolsun. Allah rahmet eylesin  Yeni yil a böyle baslamak istemezdik ----- hepimiz 1938 den beri öksüzüz... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Amin Insallah ----- hepimiz 1938 den beri öksüzüz... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Amin ablacim. Hepimizin basi sagolsun. Benimde hemsomdu hatta köylümdü. ama yapcak bisey yok Allahim onu aldi yanina. Ölüm sebebinin ne oldugu daha aciklanmadi ben en cok onu merak ediyorum ----- hepimiz 1938 den beri öksüzüz... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kesinlikle dogru ... hepimiz ölümü tadacagiz ama bukadar erken olmamaliydi. Amin insallah. ----- hepimiz 1938 den beri öksüzüz... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Amin Insallah. ----- hepimiz 1938 den beri öksüzüz... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
allah rahmet eylesin..ölü bulunmasi sasirtici gercekten |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evet öldü. sanirim aksama dogru ölü bulundu bilmiyorum. ----- hepimiz 1938 den beri öksüzüz... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
entweder drogen sind im spiel oder ich weiss auch nicht. so weit ich weiss war er clean aber mal sehen önümüzdeki günlerde ortaya cikacak insallah neyin ne oldugu... ----- hepimiz 1938 den beri öksüzüz... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Taktir iLahi Allah rahmet eylesin Topragi Bol mekani cennet olsun... Allah yakinlarina sabir versin... ----- Sallansa'da Yikilmaz'tahtim Ayik'ol Tatlim |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!