|
|
|
Dedikodu : ) |
Biz insanlar olarak bence dedikoduyu seviyoruz . Günah olduğunu bile bile dedikodu yapiyoruz .. Herkez birilerin arkasından konuşup eleştiri yapiyor . Bunun acı olan yanı ise yüzüne gülüp arkasından konuşmak . Fakat bazı insanlar kadınlara yükleniyor bu konuda bence erkeklerde dedikodu yapar : ) Söylemek ve sormak istediğimde bu sadece kadınlar mı dedikodu yapar ? Benim görüşüm erkekler daha çok dedikodu yapiyor . ----- " Aşk için ölmeli Aşk ozaman Aşk " |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hadi dedikodu yapalim...  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Beni haksız çıkarma çabasında mısın : ) ----- " Aşk için ölmeli Aşk ozaman Aşk " |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
D öyle bi cabam yoktu aslinda ya.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ne bileyim savundum konuyu birden bozdun gibi geldi : ) ----- " Aşk için ölmeli Aşk ozaman Aşk " |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben bilmiyor olabilirim çünkü bi insanın arkasından konuşmak dedikodu Sabah Okeyde adamın biri özelden bişey yazdı ordan aklıma geldi bu konu çok gülmüştüm ama adamın dediğine Müsaitsen anlatayım : ) ----- " Aşk için ölmeli Aşk ozaman Aşk " |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sonuçta herkez bu dedikoduyu yapiyor bi şekilde bir insan yüzüne söylemeyediklerini arkasından konuşuyor ... Bazen bence insan kendi kendine bile dedikodu yapıyor. ----- " Aşk için ölmeli Aşk ozaman Aşk " |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kulaktan kulağa oyunu bilirsin. İşte onun gibisini düşün eğer canı yanan bi insan bi başkasını anlatıyorsa mutlaka kendinden de bişeyler katıyor bunlar masum olsa bile .. Tabi bunu her insan yapıcak diye bişey yok. Herkez hakkını savunmalı .. Tam anlamıyla hayal kırılkığı varsa bi başkası açılmak için anlatıyorsa ben bu durumdaki insanların dedikodu yaptığını değil konuştukları şeyi samimi bulurum . Ama ufak tefek olaylarda bu hiç hoş bi durum değil. : ) ----- " Aşk için ölmeli Aşk ozaman Aşk " |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dedikoduya verdiğin cevap bir yana. İthal damat demek çok yanlış. Çünkü Almanya size tapulanmadı. Herkez giriş yapabilir. Adam aşık olmuştur gelmiştir. evlilik yürümemiş bitmiştir. Fakat Yabancı bi kadınla gelip konuşup anlaşanlarda var tabi fakat buda Türkiye'deki işsizlik nedeniyle bi kazanç kapısıdır. Çünkü her insan yaşamayı çalışmayı hakeder ve dilediği yerde bu konu kimseyi ilgilendirmez. ----- " Aşk için ölmeli Aşk ozaman Aşk " |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Her insan kendi kendine konuşur... Mesela " Ya bu ayşe sevgilisyle hiç yakışmıyor . Ayşeye bak adama bak." Gibi kendi kendine dedikodu yapar. : ) ----- " Aşk için ölmeli Aşk ozaman Aşk " |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İstisnalar kaideyi bozmaz : ) Bu hayatın kuralı olmuş. Allah'tan başka kimin gücü yeter bunu değiştirmeye. Herkezin kendi nefsini kamçılaması lazım. ----- " Aşk için ölmeli Aşk ozaman Aşk " |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Olay bütün insanlara itham etmek fakat gerçekten biz erkekler daha fena dedikodu yapiyoruz bunu itiraf etmek gerekirse : ) ----- " Aşk için ölmeli Aşk ozaman Aşk " |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alemsin valla haklısın sırıtınca şirin olduğunu olayın örtbas edileceğini düşünüyor. Hani yaradılışta her canlının kendine göre savunma mekanizması vardır ya. Biz erkeklerinde sanırım haksız olduğumuz konularda savunma mekanizmamızda o sanırım. İstem dışı yapılan bir şey. : ) ----- " Aşk için ölmeli Aşk ozaman Aşk " |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elbette var : ) Fakat @beyza'nın da dediği gibi kadınlar daha bi estetik yapiyor bunu . ----- " Aşk için ölmeli Aşk ozaman Aşk " |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haksız değilim ... Bana hak verdiğin için teşekkür ederim. ----- " Aşk için ölmeli Aşk ozaman Aşk " |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozaman onun dedikodusuna gerek yok : ) ----- " Aşk için ölmeli Aşk ozaman Aşk " |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Şeytanın isimleri vardır. Sadece şeytan değildir. Lucifer, Devil vs vs : )Bu da onun gibi bişey sanırım. : ) ----- " Aşk için ölmeli Aşk ozaman Aşk " |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
clap: Katılımın için teşekkür ederim. ----- " Aşk için ölmeli Aşk ozaman Aşk " |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
) Dimi ama işte kadınlar günah keçisi olarak kullanıyolar ... ----- " Aşk için ölmeli Aşk ozaman Aşk " |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ama şöyle bi durum var bi erkek bi kadınla asla dedikodu yapmaz eğer eşi değilse : ) ----- " Aşk için ölmeli Aşk ozaman Aşk " |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!