|
|
|
Akil almaz kaza:) |
ilk cikmayinca ben sandim belini kirdi ama o ses baya birseylerin kirildigini belli ediyor yani ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben bu son ekledigini cok önceleri görmüstüm ama cok fena olmustum resmen krize girmistim   ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben onu görmedim ama buna cok gülmüstüm ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahahahah az kaldi altina yapacakti tayfun    ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kocasi izlediyse vay haline teyzemin  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahahhaa evet bak dogru camis diyor öküz diyor  ama adami resmen madara etmis tv de ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ha hay derken bir gülmemi bu elestiri tarzimi anlamadimki ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bu sahan tam bir soytari ama cok seviyorum bunu ben ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet bencede cok abuk sabuk seyler yapiyor ama güldürüyor sonucta ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahaha evet alttaki yasli ninenin ucusunu izledinmi ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ama nasil kaptirdiysa kendisini o konusmaya disler firladi yerinden son anda fark etti damaklarinda iyi refleks varmiski yakaladi   aynen kendisi gülüyor biz gülmeyelimde napalim  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ok abdi kardes gülmek istediginde bakarsin  ama evet takma dislerin pisligi o iste  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iyi sen yaptirinca banada haber ver hosnut kalirsan malüm bizde yaslanmaya basladik ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahahahha bu gercekmi ya koptum    ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!