|
|
|
Akil almaz kaza:) |
su videoyu izledim ve yarim saattir buna gülüyorum varsa sizlerde paylasin güne gülerek baslayalim sonrasida gülerek gitsin ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ikinci videodaki son görüntüde süperdi yasli nineyede cok güüldüm ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahahaha süperdi ya  yapicam yaptim yaptim yaptim aaaaaaaaa   ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahaha evet ben ilk videoya cok güldüm  ikincideki nini uctu resmen  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahahahhaha bu ne ya hahahahhaha resmen koptum   ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahahahaha ya cidden cok güldüm ve halende gülüyorum    bu kadin artik sunuculugu birakip ülkesini degismistir   ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslinda o acidan bakarsan cok dogru birde yabancilarda normal bile karsilanabilir bu durum  ama adamin bakisina dikkat etsene nasil bakiyor surati nasil degisti   belki ilgisini cekmisti belki hayranlikla bakiyordu kadina ama bir anda olan oldu ve kadin adamin bütün hayellerini yikti   ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adam ne yapsin heycana gelmis bangir bangir bagiriyor ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bilemicem artik ne yaparsa yapsin biz gülelimde neticede ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bundan fazlalarida var emin ol ben aciktan beyan ediyorum ya sen? ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet o lafi bende cok kullanirim ama cogu zaman yapmiyormuyuz zaten aglanacak halimize gülmüyormuyuz ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kardes su resme bak  cam acmislar  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
acayip düsüyo hahaha  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bir an hic kalkmayacak sandim  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahahaha bu ne ya hahahhaha  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
salak kesin kirdi bi kac biseyi  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahaha evet onu kirarlar ve onu oraya koyanida vururlar  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!