|
|
|
|
|
Erkege Siddete Hayir ! |
bu tür piskolojik siddeti uyguluyorum evet  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erkege Siddete Hayir ! |
iyi aksamlar. sen erkeklerle dalga geciyorsun ama, kadinlar tarafindan siddete maruz kalan erkekler de var. ben hergün 8 saat iste calismama ragmen ev islerinde hanima yardim ederim. taksimatta salatayi yapmak bana ait sofrayi toplamak bana ait camasirlari toplamak bana ait evi sirayla ceryan süpürgesiyle temizliyoruz alisveris yapmak ve alisverisi yerlestirmek bana ait. esim tai box kursuna gidiyor, ne derece dogru bilmem evde benimle antreman yapiyor, bazen antremani bahane edip beni patakladigini düsünmeye basladim. cünkü cok canim yaniyor, fena vuruyor. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erkege Siddete Hayir ! |
yok dalga amacli degil..aksine sizlerin haklarini savunuyorum  benim bahsettigim piskolojik siddet..esinle hayati paylasman cok güzel ama canini acitmasi hos degil  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erkege Siddete Hayir ! |
saka bir yana bu siddet nereden gelirse gelsin kime uygulanirsa uygulansin igrenc birsey, insanligin bittigi nokta diyorum ben. genelliklede erkekler tarafindan kadina yönelik kullaniliyor. bunun sosyolojik sebebleri var, bati ülkelerindede kadina yönelik siddet var, bizde daha fazla. nedendir bilmem konusmak dinlemek anlamak varken erkekler genelde kadindan tek farkli oldugu yönü kaba kuvvete basvurur. sahsim adina kaba kuvvete basvuran aciz, fikren zayif, kaba ve düsüncesiz sevgi ve merhametten yoksun, egosunun kölesidir. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erkege Siddete Hayir ! |
birazda aileden gelen bisey diye düsünüyorum ben |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erkege Siddete Hayir ! |
gücüm yetmezki  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erkege Siddete Hayir ! |
hehehe buda iyimis  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erkege Siddete Hayir ! |
tansionu düsürüyordur herhalde bilemiorum |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erkege Siddete Hayir ! |
baktim oysaki foruma acmadan önce ama göremedim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erkege Siddete Hayir ! |
haklisin evet  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erkege Siddete Hayir ! |
yok ya sevdiklerime elim kalkmaz..tekme olabilir  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erkege Siddete Hayir ! |
ucan tekmeler peki  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erkege Siddete Hayir ! |
insanlar kendi fikirleriyle sadece hareket edemez bence hayat karsilikli güzeldir hatta evlenip coluk cocukla.birdefa bayan icin dayak acizliktir diyorum.erkek icinse bayanin saygisiz ve kabiliyetsiz yetistirilme tarzidir.zaten bu yapan kadin ev kuramaz tam aksine yikici bir aile ferdidir. ----- Askim dersin bela-yi asktan eyleme.ah edip aðyari ahindan ag |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!