|
|
|
Kanka dürtmüsler seni abowww:)) |
----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hehe azizzem ve beni mi buluverdin sen oyoy ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet bak benzemiyorda degiller hani ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
demi ya mesaj yaz dürtene kadar illa bir dürtü cikartcaklar basimiza ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
haha benziyoz dabi bah hincik birazdan geliverir benim hemsom azizzemmmmmm ve oda bah ahanda yaziyom suraya sushile benimi buluverdin demezse adim nazmiye olsun  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahaha evet bak sap sesi cikcak birde   ensesine dogru tokati atcan   ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aleyna hahaha seninde yasliligin bu sekilde olcak bak gör faceden kim dürttü acaba dicen ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
esmerm seninkisi kesin   birde kanka bulursun mahalleden  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bu dürtme neyin nesi ya was bedeutet das überhaupt ----- ellimi tutugun gibi kalbimide tutsan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iste bizde bilmiyoruz neyin nesi heralde takipteyim haberin olsun demekmi oluyorki ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hani daha gelmedi azzize ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahaha oyk ben birsey anlamiyorum ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
benzemeyle kalmiyor bence hik demis burnundan düsmüs gibi yasliligin tipkisinin aynisi olcak  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yaslandiya bacim yolu bulmuyordur artik eskisi gibi zamana ihtiyaci var yada puana ikisinden birisi olabillir  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aklima su fikra geldi bak  huriye,nuriye,duriye 75-80 yaşlarında çok eski üç arkadaştır.huriye nuriye'ye telefon eder ve duriye'ye gitmek için anlaşırlar ve giderler. biraz muhabbetten sonra duriye arkadaşlarına kahve yapar ve içerler.biraz muhabbetten sonra duriye: _ay kusura bakmayı unuttum birer kahve yapayımda içelim der.huriye ve nuriye bir şey demezler.aradan zaman geçer ve duriye: _size birer kahve bile yapamadım,hemen yapayımda içelim der.bizimkiler yine ses çıkarmazlar.akşama doğru huriye ve nuriye kalkarlar.yolda bastonlarıyla tin tin yürüken aralarında şu konuşma geçer: _kız gördün mü duriye'yi ne kadar pinti olmuş bir kahve bile ikram etmedi.nuriye: _sen duriye'yi ne zaman gördün ki!  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet taniyorum o fikrayi haha azizzem ben ve sunay iste  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bak bir qayserili buldum dügününde ne yapmis ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
biz seni dün beklemistik ama gec geldin malüm yaslilik desene ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!