|
|
|
Doğa ... |
Doğa İçin ... For Nature
Doğa İçin 2 ... For Nature 2
Doğa İçin 3 ... For Nature 3
Ya siz doğa için ne yapıyorsunuz ?
----- " Aşk için ölmeli Aşk ozaman Aşk " |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Doğa ... |
Çöpleri çöp kutusuna yada geri dönüşüm kutularına atabiliriz en azından ama dimi : ) ----- " Aşk için ölmeli Aşk ozaman Aşk " |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Doğa ... |
Teşekkür ederim bilgilendirdiğin için afferim sana ozaman bitane doğa için bişeyler yapanı tanımak güzel ... ----- " Aşk için ölmeli Aşk ozaman Aşk " |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Doğa ... |
Dün biriyle tartıştım ... Konuya genel bakmayın ... Eğer bi insan dünyayı değiştirmek istiyorsa önce kendinden başlamalıdır değiştirmeye. ----- " Aşk için ölmeli Aşk ozaman Aşk " |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Doğa ... |
Teşekkür ederim çevreye ve doğaya dikkat eden bi arkadaşımın olması sevindirici. ----- " Aşk için ölmeli Aşk ozaman Aşk " |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Doğa ... |
Devlet denetlemelide katinayla aynı görüşteyiz ... Devleti yönetende bi insan onun için bişeyler yapılcaksa eğer herkes kendini düzeltmeli ... Mülltrennung kullanmalı. ----- " Aşk için ölmeli Aşk ozaman Aşk " |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Doğa ... |
Katılımın için teşekkür ederim. ----- " Aşk için ölmeli Aşk ozaman Aşk " |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Doğa ... |
Tamam haklısın tek bir ağaçtan olmaz fakat örnek olur ... ----- " Aşk için ölmeli Aşk ozaman Aşk " |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Doğa ... |
Tebrik ederim sevindim herkez adına ... Gerçek bi doğa dostunun aramızda olması çok güzel ... ----- " Aşk için ölmeli Aşk ozaman Aşk " |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Doğa ... |
Ben paylaşmıştım : ) ----- " Aşk için ölmeli Aşk ozaman Aşk " |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Doğa ... |
nerde görmedim seninkilerin arasinda ondan ekleyim dedim ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Doğa ... |
Doğa İçin 3 var orda şarkılar potpori olarak sölenmiş son olarak onu sölüyorlar .. : ) şarkıyı sonuna kadar dinlemelisin. ----- " Aşk için ölmeli Aşk ozaman Aşk " |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Doğa ... |
dogru gördüm potporisimis sendeki ben sirf konuya uysun diye taktim yoksa yok ben sirf bunlarin bitanesini seviyorum digerlerini dinlemiyorum aslinda ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Doğa ... |
Yok hepsi güzel yerinde olmuş müzikler insanlar güzel iş yapmışlar tebrik ediyorum hepsini ... ----- " Aşk için ölmeli Aşk ozaman Aşk " |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Doğa ... |
zevkler ve renkler dediigm gibi ben tek divaneyi seviyorum digerlerini tutmadim  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Doğa ... |
) Beni mest eden aralarındaki senkron süper... klibi kim hazırlamışsa süper yapmış. ----- " Aşk için ölmeli Aşk ozaman Aşk " |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Doğa ... |
Biz kendimizi düzeltelim örnek oluruz belki ... ----- " Aşk için ölmeli Aşk ozaman Aşk " |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Doğa ... |
Demekki bir insanın kendini düzeltmesi bu kadar yıl zehirin doğada olmasını engelliyormuş : ) ----- " Aşk için ölmeli Aşk ozaman Aşk " |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!