|
|
|
E-sigara |
ist nicht schlecht bunla birakanlar varmi aranizda ----- Kirli sözlerimi Temize cekme..! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
E-sigara |
cikiyor istedigim markanin hemide ----- Kirli sözlerimi Temize cekme..! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
E-sigara |
evet o yüzden yenileri cikti ...digerleri kalkmis bilem cogu kisi ama benim cevremdde bununla birakti ----- Kirli sözlerimi Temize cekme..! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
E-sigara |
realdan alma ego-c yazani al bu en iyisi suan piyasada .. ----- Kirli sözlerimi Temize cekme..! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
E-sigara |
amazondan al bence oder ebay ...daha uygun . ----- Kirli sözlerimi Temize cekme..! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
E-sigara |
ego-t alabilirsin amazondan kostet nur 15 euro bir eski modeli,,ego-c yeni model su an heryerde 89.00 eyro ----- Kirli sözlerimi Temize cekme..! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
E-sigara |
o gott hamilelikte sigara icilmez..tütün sayilir yinede e-siagara.. ----- Kirli sözlerimi Temize cekme..! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
E-sigara |
oha kadina karindakini hic düsünmüyormus yazik ya. ----- Kirli sözlerimi Temize cekme..! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
E-sigara |
aynen sana katiliyorum ----- Kirli sözlerimi Temize cekme..! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
E-sigara |
hayat zaten tehlikeli inanmayin bunlara normal iclen sigara daha beter. devletin tabak steuer mi azalmis millet siagarayi birakinca..tehlikeli oluyor anlayana. ----- Kirli sözlerimi Temize cekme..! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
E-sigara |
sana katliyorum ,,,bende senin tavsiyenle ego-t ile birakcam insallah sana mutlu yillar dilerim ----- pardon ya seni O sanmistim... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!