|
|
|
|
|
Böylesini ... |
herseyin estetigik olani güzel oluyor bencede ,belki böylede sevenller var kim bilir  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Böylesini ... |
Evt öz güven önemli belkide ekmek parasiydi bu güveni veren  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Böylesini ... |
Ben youtube da gezinirken ilgimi cekenleri ekliyorum Allah askina birde suna bakin makyaj tarif ediyor yaaa  //www.youtube.com/watch?v=EA7VTN8B6Hc&feature=related
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Böylesini ... |
Tabiki bu zevk meselesi..kadina nasil bakildigi önemli,,ben isini güzel icra eden oryantelleri zevkle izlerim sadece onun bir sanat yaptigini düsünerek .. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Böylesini ... |
yazik yaaa Gebermiyesice birde youtuba koymus ben cok güldüm izlerken,,Tosur tosur cimcime   |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Böylesini ... |
sen bunu iki sene sonra göreceksin. bir gram yag kalmayacak. ahanda buraya yaziyorum.. ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Böylesini ... |
Hahahah Berdus cok dogru söylüyorusun belkide bizim zayif diye izlediklerimizin bu kesin baslangic asamasi  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Böylesini ... |
aynen öyle.. ben asena nin cocuklugunu bilirdim. fici gibiydi D ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Böylesini ... |
yani diyorsunki sen simdi zayiflamak icin habire sallican  Gerci bu bir kere salliyor bütün gün sallaniyordur  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Böylesini ... |
Kilic bak ben kokuyu hic düsünmemistim ,,,Ista bir erkekgin konuya bakis acisi  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Böylesini ... |
öncelikle onu kutlamak gerek. gercekten bu cüsse ile halk karsisina cikmak her yigidin hakki degil. amaböylede cikilmaz ki kardesim   ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Böylesini ... |
ööögghhhh  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Böylesini ... |
ayyy birde sunlara bakinnn..Burdan duyuru evlenceniz hatunlari yikamadan almayin karrrdessiiimmmm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!