|
|
|
Natriumchlorid |
was führt alles zu nichts? 1-die menschen durchzuschauen was ist Nathriumchlorid? ----- catlaksinda, dokunursam cat diye kirarsam!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Natriumchlorid |
ich weiss, was das ist bildini yaz sen
----- catlaksinda, dokunursam cat diye kirarsam!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Natriumchlorid |
auf deutsch heißt es kochsalz.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Natriumchlorid |
türkcesinide sen yaz ake) ----- catlaksinda, dokunursam cat diye kirarsam!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Natriumchlorid |
jaa wasserreiniger,kochsalz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Natriumchlorid |
wasserreiniger..?? pardon pek anlamadim.. bu minerali cesitli yönlerde kullanabiliyor.. bildigim kadariyla.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Natriumchlorid |
sen bir tuzlu kahve yap kendine acilirsin.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Natriumchlorid |
daha basindayiz, danke für die mühe) der letzte Satz sagt es ist ein wichtiger Mineralstoff für uns sei.und sehr teuer biraz acsana bunu ----- catlaksinda, dokunursam cat diye kirarsam!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Natriumchlorid |
yok ya ne zami .. kriz var .. eski cayi bile iki kere demliyorum.. hatirasi olsun diye.. caktirmaaaa.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Natriumchlorid |
harun cok acelecisin kullanildigi yerler nereler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Natriumchlorid |
kullanildigimi..?? ya cok var.. cam fabrikalarinda kullanilir.. ( caktirma bu benim is alanima giriyor) kisin yollara atarlar.. veya konserve yapiminda kullanirlar.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Natriumchlorid |
o zaman sana bir daha cay yokkkkk... ispiyoncu seni.. küstüm sana .. bir caya sattin ya beni helal olsun.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Natriumchlorid |
sonrada cay demle güzel hayat  hastalik icin kullanilirmi? ----- catlaksinda, dokunursam cat diye kirarsam!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Natriumchlorid |
ayay tuzlu cay vermeden kacma buna derler) ----- catlaksinda, dokunursam cat diye kirarsam!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Natriumchlorid |
bak onu yazmayi unutmusum.. hastanelerde genelde kochsalz kullanilir.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Natriumchlorid |
iyi biraz gelisme var sicak cay ictikce aciliyon) Yüzme havuzlarda mikrop kirici olarak kullanilir ----- catlaksinda, dokunursam cat diye kirarsam!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Natriumchlorid |
sen dua et.. benim pc yine kafayi yemis.. smily olmuyor yoksa sana karsi bir sigara yakardim ya neyse.. ben müsade istiyeyim.. dünden kalma cay vardi.. onu kurutayimda yarin demlerim.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!