|
|
|
Günün sözü |
ooo hemde ne yapistirrim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günün sözü |
süphem yok gibi gibi ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günün sözü |
Aminnnnnnn Aminnnnn..  bak eger olurda hani hic beklenildik bir durum degil ama hani olurya Allahtan ümit kesilmez olurda birisi care bulur hemen aleynayada haber ver onunda durumu pek ic acici degil   ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günün sözü |
güzel sözmüs  sankide beni anlatiyor  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günün sözü |
hahahhaha ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günün sözü |
evet o ilk bastaki cok güzelde korku filmi izleyenleride gördünmü az asagida  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günün sözü |
tam gözler direk firinda hahahha kipirdamadan izler gibi  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günün sözü |
hahahahha hayir olur insAllah
ama arada böyle kopmak iyidir  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günün sözü |
hahahhaa hep bu sekilde gitse insanlar 200 yasini devirirler heralde  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günün sözü |
hahaha o zaman görüntü kirliligi cok olurdu diyorsun o zaman iyiki hayat öyle degilmis  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günün sözü |
haklisin yani aslinda bak onu düsünmeden yazmisim ben ama o kadar sarkiga estetikte birsey yapamazdi heralde ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günün sözü |
bende benimle fix ama seni bilemem desem ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günün sözü |
pisti dedinde iyi pisti oynardim eskiden ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günün sözü |
iste ben cok iyi oynadigim icin rakip bulamiyordum simdi biraz ara verdimki az unutayim diye ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günün sözü |
az biraz daha unutayimda sonra meydani okurum  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günün sözü |
tamam biraz daha unuttuktan sonra görücez  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günün sözü |
Esmerm ayip ediyon ha ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!