|
|
|
Günün sözü |
yok hayir kesinlikle öyle dermiyim  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günün sözü |
yok olurmu öyle sey cok kuru olurdu o hatta kuruluktan catlardi az islatmak gerekirdi su falan dökerdik ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günün sözü |
hahahha evet ya aksanlar süper oluyor bayiliyorum beneskilerin aksanlarina her yöreninkisi ayri güzel  evet dedigin gibi herseyiyle seviyorum hem insanlarini hem topragimizi  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günün sözü |
a.slm yarim biraktim
evet cok güzel ve anlamli bir söz bu cinlilerde cok bilge cikiyormus zamaninda simdi ucuza kaciyorlar  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günün sözü |
yabancik bence o icindeki his senle benim arama girip kavga cikartmak istiyor icindeki hisi dinleme sen  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günün sözü |
hahaha evet
bu arada seninde yokmu bir cin atasözün ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günün sözü |
hmm buda güzelmis budami cin atasözü yoksa ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günün sözü |
a.slm alemin krali tuttum bak bu lafi güzelmis ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günün sözü |
hahaha onu ben paylasmistim gecen forumda gec kaldin baska alalim ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günün sözü |
evet dinleme kavga etmeyelim hisler yüzünden ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günün sözü |
aynen ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günün sözü |
bahar bu ne bisi görünmüyor bende ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günün sözü |
canin SIKILIYOr anlasilan evde kaldigin icin kar varmi sizin orda kar cik gir kar kafani sok cikart ben orda olsam öyle yapardim farzetki akin kafani kara batirdi cikartti  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günün sözü |
hahaha evet bunu görmüstüm cok güzel  bak buda cok güzel ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günün sözü |
aynen bende öyle ama cok sicagida sevmiyorum ben bahar havasi olcak 
----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günün sözü |
hahahahaben sen gibi para istemiyom en azindan   tek istedigim bahar havasi hazir bahar85 de burda iken bize ilkbahar havasini getirsin ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günün sözü |
bence ye ye hahahhaah ama harbi insanin aklina gelince hahahahahah ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günün sözü |
hahaha merak etme gecenki testonun konusundaki ikramiye cikarsadaki para ciksa yorumlarin gözüme batmisti ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günün sözü |
hahahaha onda bile hesabi düsünüyor   ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!