|
|
|
Günün sözü |
----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günün sözü |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günün sözü |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günün sözü |
kismet acici birsey icirmek lazim o zaman ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günün sözü |
gözüme görün ama sen naber nasilsin bahim ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günün sözü |
evet sen nasil düsünüyorsun oldugun gibi görünmeyimi yoksa piskolagami ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günün sözü |
yani dogru söz napicaz görünmeye gidelim hep beraber ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günün sözü |
al sanada benden bir japon atasözü ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günün sözü |
bende iyi saol ne olsun buda günün filmi ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günün sözü |
askim seni seviyorumu yan yatirip yazmislar ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günün sözü |
rica ederim ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günün sözü |
slmlar güzel paylasim hele su tavuklusuna güldüm bayagi süpermis hehehe ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günün sözü |
a.slm lar saol  evet bende cok güldüm ona onuda paylasmak istedim  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günün sözü |
olur bakta koy bakalim ne yazmis bu cinliler hersey bunlarin basinin altindan cikiyor ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günün sözü |
tabi herseyi sen sölücen ben müneccimmiyim ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günün sözü |
alla alla qayserili oldugunu illa belli edicen demi herseyi maddiyata tasiycan ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günün sözü |
hahahaha hahahha aynenbak bu cok dogru  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günün sözü |
duyuyordumda önemsemiyordum seni taniyana dek D ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günün sözü |
hahahaha bak ben adiyamanliyim ve bizim ilcenin aksani biraz degisik oldugundan birisi adres sormus hemsehrimde hemen adres tarfi edecek demiski bak $ordan sol yapacaksin hemen saginda kaliyor diye adami yollamis adam dönmüs dolasmis tekrar gelmis ya amca demis sen adresi yanlis tarif ettin demis amca sen nerden döndün demis $urdan döndüm demis yok evladim sana ben $ordan dedim $urdan demedimki demis  $ordan daha uzak anlamina geliyor ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!