|
|
|
Aldanmayin Profil Resmine |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
profesyonellerin yaptiklarina pekii aldanabilir miyiz !?!?
hehehe ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sen kac tane profesyonel resim cektirdin ki ----- hepimiz 1938 den beri öksüzüz... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ich kenn ein paar die original fotos benutzen daha fake olanini görmedim ----- hepimiz 1938 den beri öksüzüz... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Benim profil resmine aldansınşlarmı  Sandalyem fotomontajda  Fotomontaj Sallanan sandalyede Sallanıyo be    ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
paydos saatim kurtardi beni....baska bir bahara diyorum ve tüyüyorum....
hehehe ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gecmis olsun sana ozaman simdiden  bu konu kapanmadi daha emin ol ----- hepimiz 1938 den beri öksüzüz... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
heheh Salallanan sandalyem akülü , aküsü bitti o yüzden sallanmıyo   Sandalyem şu an bana 100 km uzakta ya  ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
owww 100 km hmm ? uzakmis bea  konuyu saptirmayalim ltf  o halen fake benim icin  akküsü bahane ----- hepimiz 1938 den beri öksüzüz... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yazın kullanıyorum şimdi Şarz'da  ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hangi cocukdan bahsettigini bilmiyorum ama gördügün bütün resimler photoshopla degistirilmis... örnegin kas konusunda biraz daha fazla kas eklenmis. veya baska resimden kas ekleme yapilmis ----- hepimiz 1938 den beri öksüzüz... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
  iyide ozaman sen ilk resimdeki bayanla mutlu olursun dimi ?  böyle göz aldanmasi ayip yahu gezegenler bile kacar sen ne diyosun  valla kel herif peruk takip karsima ciksa raziyim yetrki resimler fake olmasin be insan korkar  düsünsene boylu poslu yahusuhlu birini beklerken dombili biri karsina cikio  sende korkarsin bende ----- hepimiz 1938 den beri öksüzüz... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Benim başıma bi kez gelmişdi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anlat istersen. realde mi görüstün de $ok gecirdin yoksa cam dami gördün $ok oldun? ----- hepimiz 1938 den beri öksüzüz... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kendim karar veririm kac kelime yazacagima akillim  sen benden cok yazmissin sana ne demeli ----- hepimiz 1938 den beri öksüzüz... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Camdada Zayıfdı Realde Görünce şok geçirdim kaçamadımda  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!