|
|
|
Ben Küçükken ... |
Sonuna kadar diyorumm ... Fani hayat son bulana kadar ... çünkü bence öğrenmenin sınırı yok ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben Küçükken ... |
Hoşgeldin topic'e katılımın için teşekkür ederim ...  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben Küçükken ... |
Bencede ayrıca bugun seni daha bi megolaman gördümm çok hızlı bi giriş yaptın girer girmez üc topic birden cevapladın ... Performans üst seviyelerde.  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben Küçükken ... |
Kovmadım sadece teşekkür ettim katılımın için beni takip etmen sevindirici : ) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben Küçükken ... |
Teşşekkür ederim fakat konunun biri bana ait değil : ) Beyza söledi .. Ben yazdım .. Zaman geriye aksın konunun isim annesi Beyza  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben Küçükken ... |
Teşekkür ederim ... : ) Ne diyim şimdi akıl yaşta değil baştadır diyip sosyal bi mesaj verelim bari : ) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben Küçükken ... |
Rica ederim ne demek : ) Bak şimdi Megolaman duygularım kabardı : ) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben Küçükken ... |
Haklısın verilmesi yerde verildi sosyal mesajımız ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben Küçükken ... |
Küçükken hayal etmek güzel .. Fakat zaman unutturuyor istediklerimizi yada insana zor geliyor üşengeçlik hayalleri bile bi kenara bırakıp kolaya kaçmaya yöneltiyor insanı. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben Küçükken ... |
Kullanmasını bilmiyorum yada çekiniyorum sanırım megolaman duygularım bastırıyorum bi gün patlamam inşallah : )  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben Küçükken ... |
İçimde büyük bi var ... gibi mi görünmeliyim zamanı geldi mi kabuğumu kırıyım mı artık : ) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben Küçükken ... |
Vuuu güzeldi ... haklı bi ve yerinde bişey oldu ... 5 üzerinden 5 verdim : ) Ben zamanını bekleyim en iyisi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben Küçükken ... |
belki bir gün yine o firsat gecebilir yada disardan bitirme gibi olanaklarin yokmu belki kurs görebilirsin olabilir yine  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben Küçükken ... |
ama disardan tedaviye giden hastabakicilar var onlar kurstan yetisme degilmi? ayni hemsire gibiler masallah o bakimdan sormustum  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben Küçükken ... |
Rica ederim ne demek ... Ele vermek değil fikrin senden çıktığını sölemek daha iyi fikir hırsızlığı yapmayalım şimdi durduk yere dimi : ) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben Küçükken ... |
Bu sefer kısa süreliğine geldim 1 2 saat takılıp çıkıcam ama bildin dükkan bakıyorum şuanda çıkaramadım kimsin? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben Küçükken ... |
Aynı arkadaşın internet cafesini bekliyorum da halan çıkarmadım sen kimsin ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben Küçükken ... |
Shhtt Astronot Megolaman Hoşgeldin : ) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben Küçükken ... |
Peki megolaman insanın doğasındamıdır yoksa Megolamanlık sonradan mı olunur ... Demek istediğim Megolaman mı doğulur Megoloman mı olunur ? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben Küçükken ... |
Doğuştan diyorsun... Yoksa sonra küçük yaşta karakterin otururken yaşadığın bi olay yaptı sana bunu Hangisi Benden Sonradan Görme oLdu biraz |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!