|
|
|
Ben Küçükken ... |
Evet arkadaşlar bilirsiniz küçükken büyüklerle karşılaştığınızda yada öğretmenleriniz hep sorardı dimi .. ' Küçükken ne olacan bakem' gibi bi soru : ) Küçükken hayalinizdeki meslek neydi .. Şimdi ne yapıyorsunuz... Saygılarımla ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben Küçükken ... |
Tam bi cevap değil fakat yinede teşekkürler ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben Küçükken ... |
ben kücükken hep doktor olmak isterdim hatta evcilik oynarkende doktor ben olurdum ama simdi alakasi yok serbest meslek sahibiyim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben Küçükken ... |
Buruk bi hikaye inşallah bundan sonraki hayatında mutlu olursun ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben Küçükken ... |
Evcilik oynarken doktor olmak süpermiş : ) İnş en yakın zamanda düzenli bi işte görürüz sizi. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben Küçükken ... |
Gönüllü gidersen hayallerini gerçekleştirmiş olursun ... tabi bir dizi öğrenim kurs gibi şeyler gördükten sonra . Ama hayatını idame ettirebilmen içinde muhasebeci olmalısın bence muhasebecilige devam et.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben Küçükken ... |
isim düzenli memnunum ama hayalimi gerceklestiremedim sadece  yoksa su an hayatimdan memnunum...  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben Küçükken ... |
Bu serbest meslek ne oluyor tam olarak ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben Küçükken ... |
kendi isin oluyor getränke firmasi olabilir bakkal olabilir senin olan bir firma yani  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben Küçükken ... |
Esnafsın yane anladım sağol ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben Küçükken ... |
benim isim iyi rahatim  ayrica düsüncen de güzel 3 cü dünya ülkelerine gidip yardim etmen  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben Küçükken ... |
esnaf evet türkce karsiligi o ama iscilikte yapiyorum anlatmak istedigim su insan hayalini gerceklestiremezse bile yikilmamasi gerekiyor mesala bir örnek verim kücükken doktor olmak isterdim dedim evet benim hayalimdi fakat 6 senedir siir yaziyorum okuyorum amatörce bir sey itiraf edim 500 yakin siirim var ama doktorlar icin hic siir yazmadim  ilginc degilmi? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben Küçükken ... |
Evet ilginç .. Doktorlar için çoğu şair yazmaz .. Çünkü bi duygu göremiyorum ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben Küçükken ... |
yok duygu olusur yazilir ama hic düsünmedim normalde benim haylimdi demekki zamanla insanlar hayalinin pesine düsmüyor onu anlatmaya calistim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben Küçükken ... |
Çoğu insan bırakıyor ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben Küçükken ... |
Ciddi misin : ) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben Küçükken ... |
Orayı anladım zaten de astronot olmak çok büyük bişi gerçekten hayalin imkansız değil fakat imkanı zor sanki ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben Küçükken ... |
Öğrenmenin yaşı yoktur... Öğrenmeye devam etmeli ölene dek son demlerinde bile elveda derken dünyaya bişeyler öğrenmeli insan çünkü ben ölümden sonra yaşam olduğuna inanan birisiyim. Teşekkür ederim benim hakkımdaki düşüncelerin için ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben Küçükken ... |
Astronot olsaydın artık tam megolaman olurdun : ) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben Küçükken ... |
Katina nick' iptal et MegolamanKız gibi bi nick al bence    |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!