|
|
|
en güzel reklamlar |
evet ikince ilk sahneye koptum ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
en güzel reklamlar |
puhahahahhaha bu nasil cocuk yau aman düsman basina  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
en güzel reklamlar |
eskiymis ama akillarda kalacak cinsten bir reklammis 
buda benim hosuma gidiyor  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
en güzel reklamlar |
buda güzeldi ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
en güzel reklamlar |
hahahahha suda güzel bak  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
en güzel reklamlar |
evet bayiliyorum bu adama ama cips reklami varda cok küfürlü yapmis  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
en güzel reklamlar |
D :   tipe bak ya    ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
en güzel reklamlar |
ok ama sadece sen izle bunu  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
en güzel reklamlar |
aynen kopuyorum bu adama  showman oldugu gibi tipi zaten komik birsey söylemesine gerek yok   ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
en güzel reklamlar |
gercekten öyle dogustan yetenek ve tipide tam adam hapsu dese cok yasa demek yerine millet gülecek o denli  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
en güzel reklamlar |
hahahaha süperdi buda tesekkürler ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
en güzel reklamlar |
Selam abi evet aynen buda güzelmis ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
en güzel reklamlar |
nerden buldun akin bunu ya koptum  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
en güzel reklamlar |
nihat abi senin hic sevdigin reklam yokmu tv de görüyoruz süper ama demi ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
en güzel reklamlar |
yaaws,nereden buluyorlar bu kizlari bu reklamcilar yaaawssss.....biri bana bunun cevabini söylesin....grrrrrrrrrrr
hehehe ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
en güzel reklamlar |
hahaha evet buda cok güzelmis  bizim türkler bir alem varya suna bak   ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
en güzel reklamlar |
o zaman ben bir ara isye danisayim senin renkleri ona göre yollim reklamlari ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
en güzel reklamlar |
aynen dogru söylüyorsun abi ama süper yapmislar hemen bir kopi uyduruyor bizim millet ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!