|
|
|
en güzel reklamlar |
hosunuza giden en güzel reklamlar hangileridir  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
en güzel reklamlar |
evet oda cok güzel  buda dünyanin en iyi reklami secilmis 2011 in  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
en güzel reklamlar |
hahaha evet güzelmis bak buda tam senlik  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
en güzel reklamlar |
yukarida ki yanlis videoymus.....dogrusu bu,kalite nanay olsa da.... 
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
en güzel reklamlar |
hmm evet bunu biliyorum süper buda ama bak senlik ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
en güzel reklamlar |
hahahah evet ya bunu unutmustum bak en süperlerden birisi ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
en güzel reklamlar |
bu nasil bak bakalim ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
en güzel reklamlar |
nasil acilmiyor? 
videolar cikmamis mi !? allaallaaaa........ 
t-mobile in, paul potts'lu olan reklami ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
en güzel reklamlar |
hahahah evet kaldirilmisti ya zorlarina gitmis bulgarlarin ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
en güzel reklamlar |
evet acilmiyorduda bende ekrana tiklayinca youtubeye girdi ordan izledim ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
en güzel reklamlar |
hehehehehe
cidden iyi yapmislar haaa....yaglar icinde bronzlasmis tenler, günesin sicagi, denizin ferahlatici serinligi.....hepsi ayni kare icinde......mükemmel !
hehehehehehe ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
en güzel reklamlar |
hahaha evet süper bir reklammis buda ama ben ilk görüyorum bunu ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
en güzel reklamlar |
hahahah senin sevecegini düsünmüstüm nitekimde öyle oldu  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
en güzel reklamlar |
demi ya alirken iyide gündeme gelince kötü ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
en güzel reklamlar |
evet biraz sert mizah kullanilmis ama mükemmel di bence ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
en güzel reklamlar |
ilk bastakini izledimde süper cok güldüm ne tatli kizmis o öyle ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!