|
|
|
Bunu biliyormuydunuz.. |
Insan Dünyada 3 seyi yapamazmis..
1. kac tel saci oldugunu sayamaz,2.gözlerini sabunla yakiyamaz, 3.dili disarda iken nefes alamaz...
TAMAM ARTIK DILINIZI ICINE CEKEBILIRSINIZ     ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bunu biliyormuydunuz.. |
hahaha kapadin ama demi simdi  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bunu biliyormuydunuz.. |
ve dirsegini yalayamaz..... 
ve bosuna denemeyin hic, gercekten de öyle.....hehehe ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bunu biliyormuydunuz.. |
hahaha sende dilini cikarttin demi  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bunu biliyormuydunuz.. |
yok,cikarmadim valla......denemedim bile ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bunu biliyormuydunuz.. |
ciddi olamazsin kerim ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bunu biliyormuydunuz.. |
hmm enteresan o zaman biliyordun bunu daha önce yoksa kesin denerdim ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bunu biliyormuydunuz.. |
yokkk o olmaz canli canli kanli istiyoruz ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bunu biliyormuydunuz.. |
hahaha bak bunda haklisin ama inatci degilsin demekki insanoglu inat etsin yapmayacagi yokta diyorlar ama ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bunu biliyormuydunuz.. |
bir iddian olursa,dogruluguna inaniyorsan inat edersin....bastan kaybedecegimi bile bile, ne gerek var inada canim..... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bunu biliyormuydunuz.. |
yok bende ilk okudugumda hemen dilimi cikartip nefes aliyormuyum almiyormuyum diye denedimde  kendimi aklamaya calisiyorum simdi senide suc ortagi yapim  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bunu biliyormuydunuz.. |
akin,olaya söyle bakaraktan siyirabilirsin : her okuduguna inanan enayilerden degilsin en azindan,bak bunu ispatladin böylelikle kendine ve herkese !   
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bunu biliyormuydunuz.. |
hahahaha saol ya cok morel verdin derdime ortak oldun saol eksik olma sen  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!