|
|
|
Dostum Dostum |
Öyle bir zamana geldikki kimin dost kimin düsman oldugunu anlamak neredeyse imkansiz olmus... ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dostum Dostum |
aynen esmerim yerinde ve cok dogru bir söz ama insanlarin birilerine güvenmeleri gerekiyor yoksa dünyanin kahrini tek basina cekmesi cok zor .. ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dostum Dostum |
evet paranin cok etkisi var hem cevredeki konumun acisindan hem evlenecegin es acisindan her acidan cok önemi var onun bende bilincindeyim napolyon yasasada elime verseler ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dostum Dostum |
olur kardes sana güvenelim ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dostum Dostum |
amin esmerm aminnn ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dostum Dostum |
bu sekilde dostunum diye gezen cok insan var malesef birde gercegini düsünsene ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dostum Dostum |
malesef öyle Allah sonumuzu hayir etsin ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dostum Dostum |
ben bu resmi bir yerden hatirliyorum hatta bu resimden etkilenerek biz üc arkadastik siirimi yazmistim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dostum Dostum |
resim olarak cok anlamlida onun icin dedim emegine saglik  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dostum Dostum |
amin insAllah keske pozitif seyler olsaydida pozitif sekilde acsaydim ama iste negatif olunca malesef konuda negatif oluyor ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dostum Dostum |
eyw. saolasin hepimiz iyi insanlarla karsilasiriz insAllah tskler yorumun icin güzel yorum ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dostum Dostum |
dimi yaa aklima birsey geldi bu konuyla ilgili babana bile güvenme .... ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dostum Dostum |
kim dost kim düsman belli degil dedigin gibi bazen insan ne cokda yaniliyormus DOSTUM DEDIKLERIM MENFATCI CIKIYORMUS SADECE BU sarkida benden tüm dost kazigi yiyenlere gelsin ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dostum Dostum |
selam akin. Dostunu secerken cok dikkat gerekiyor artik.Bu sitede bile Ba$tan dostum diyenler,en kücük bir fikir ayriliginda bile yollarini ayiriyorlar. Insanin en iyi dostu ailesi ve kendisi,ba$kalarina görede kariyerin cüzdanin,mevkiin. güzel yorumlar arkada$im. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dostum Dostum |
aynen cok dogru yorum tsk ederim ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dostum Dostum |
anlamadinmi ciddenD ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dostum Dostum |
evet birde sigara iciyorsa sigarasidir her yakisimda yine bana küsmüyor ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dostum Dostum |
hahaha der war gut  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dostum Dostum |
a.slm memo
evet cok güzel bir yaklasim tsk yorumun icin dogru yorum benim basima dost demeyimde bir fikir ayriliginda yemedigim laf kalmadi  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dostum Dostum |
özeline yazayim o zaman ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!